Palaa ylös
Bambu-sukat 12-Pakkaus + Nyrkkeilijäalushousut Bamboo 5 kpl - Rajoitettu tarjous

1 / 1

Bambu-sukat 12-Pakkaus + Nyrkkeilijäalushousut Bamboo 5 kpl - Rajoitettu tarjous

75
Tyylikkäät ja tyylikkäät sukat Socks Storesta, jotka on valmistettu kestävästä bambumateriaalista, joka istuu mukavasti jaloissa. Pehmeä materiaali, joka antaa jalkojesi hengittää ja jota säädetään lämpötilan mukaan. Erinomaiset sukat niille, joilla
  • Bambusukat 12 kpl
  • Stylish and Comfortable Bamboo Socks
  • Top Quality Bamboo Socks
Lue lisää

Tyylikkäät ja tyylikkäät sukat Socks Storesta, jotka on valmistettu kestävästä bambumateriaalista, joka istuu mukavasti jaloissa. Pehmeä materiaali, joka antaa jalkojesi hengittää ja jota säädetään lämpötilan mukaan. Erinomaiset sukat niille, joilla on helpommin ärtyvä ja herkkä iho. Sukat, joissa on korkea akseli ja pehmeä kuminauha yläosassa. Bambu-sukat, joissa on käsin ajoitettu varvassauma (varpaissa ei ole havaittavaa saumaa). Vahvistettu varpaasta ja kantapäästä kestävyyden lisäämiseksi. Löysä elastinen estää painepisteet. Bambu on erittäin sileä ja mukava materiaali.

Sukka on mittatilaustyönä.. 84% bambuviskoosia, 16% korkealaatuisia polyamidisukkia, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi viikon jokaisena päivänä. 


Tyylikkäät alusvaatteet Sukat Säilytä kestävää bambumateriaalia. Pehmeä materiaali, jonka avulla kehosi voi hengittää ja jota säätelee lämpötila. Erinomaiset alusvaatteet herkälle ihollesi. Bambu on erittäin sileä ja mukava materiaali.   

Korkealaatuiset ja tyylikkäät alushousut 5-pakkauksessa. Bambu on ympäristöystävällinen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Se imee kosteutta ja antaa ihon hengittää. Bambu tuntuu viileältä, kun se on kuuma, ja pysyy lämpimänä kylmänä.


Materiaali: 95% bambu, 5% elastaani


Pakkaus sisältää: 5 bambu alushousut väreissä 2kpl musta, 2kpl tummansininen, 1kpl tummanharmaa


Pese 40 asteessa ja vältä rumpukuivausta parhaan ja pisimmän säilyvyysajan saavuttamiseksi.

Pikafaktat

  • Bambusukat 12 kpl
  • Stylish and Comfortable Bamboo Socks
  • Top Quality Bamboo Socks
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja