Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Farkut Salma
Farkut Salma
Farkut Salma
Farkut Salma
Farkut Salma
Farkut Salma

1 / 6

Farkut Salma

39,99 €
Salma-farkut pestyä stretchdenimiä. Viistaskumalli, jossa raakareunat lahkeensuissa ja haalistukset edessä. Kapea istuvuus ja korkea vyötärö. Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti
Lue lisää
Salma-farkut pestyä stretchdenimiä. Viistaskumalli, jossa raakareunat lahkeensuissa ja haalistukset edessä. Kapea istuvuus ja korkea vyötärö.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

• Päällyskangas: 99% Puuvillaa, 1% Elastaania
• Peseminen: Konepesu 40°
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .