Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Freya Mamba Idol Moulded Bikini Top
Freya Mamba Idol Moulded Bikini Top
Freya Mamba Idol Moulded Bikini Top

1 / 3

Freya Mamba Idol Moulded Bikini Top

69,95 €
Pue yllesi ihanan värikäs Freya-bikiniyläosa ja ota suunta kohti rantaa! Kauniit bikiniliivit perustuvat Freyan suosittuihin Idol-rintaliiveihin, ja istuvatkin yhtä hyvin. Näissä upeissa bikiniliiveissä on kaarituet ja muotoonprässätyt kupit, mikä an
Lue lisää
Pue yllesi ihanan värikäs Freya-bikiniyläosa ja ota suunta kohti rantaa! Kauniit bikiniliivit perustuvat Freyan suosittuihin Idol-rintaliiveihin, ja istuvatkin yhtä hyvin. Näissä upeissa bikiniliiveissä on kaarituet ja muotoonprässätyt kupit, mikä antaa rinnoille parhaan mahdollisen tuen ja muotoilee povea kauniisti ja luonnollisesti. Kuppien päällä on kauniit rypytykset ja säädettävissä olkaimissa on hillittyjä koristeita hienoina yksityiskohtina. Todella ihastuttavan kokonaisuuden rannalle tai uima-altaalle saa yhdistämällä nämä kesäiset bikiniliivit saman sarjan bikinialaosaan.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .