Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Freya Urban Swimsuit
Freya Urban Swimsuit
Freya Urban Swimsuit

1 / 3

Freya Urban Swimsuit

84,95 €
Tyylikäs Freya Urban -sarjan uimapuku on tyyliltään moderni ja nuorekas. Malliston tuotteissa on virkattuja yksityiskohtia, jotka luovat imartelevan ja ylellisen lookin! Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja edessä syvä pääntie, joka luo imartelev
Lue lisää
Tyylikäs Freya Urban -sarjan uimapuku on tyyliltään moderni ja nuorekas. Malliston tuotteissa on virkattuja yksityiskohtia, jotka luovat imartelevan ja ylellisen lookin! Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja edessä syvä pääntie, joka luo imartelevan kaula-aukon. Vuoratussa uimapuvussa on yksityiskohtina läpikuultavaa virkattua pitsiä. Korkea leikkaus jalanteissä ja vuorattu haara. Selkäpuolella uimapuvussa on syvä leikkaus ja ristiin menevät olkaimet, joita saa säädettyä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Älä ohita tätä mahtavaa Freya Urban -sarjan uimapukua, vaan luo sen avulla upea rantalook!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .