Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Freya Urban Underwire Tankini
Freya Urban Underwire Tankini

1 / 2

Freya Urban Underwire Tankini

79,95 €
Räväkkä ja moderni Freyan suositun Urban-sarjan tankini on tyyliltään moderni. Malliston tuotteissa on virkattuja yksityiskohtia, jotka luovat imartelevan ja ylellisen lookin! Tyylikäs uimatoppi, jossa on kevyesti topatut kupit ja tukevat kaarituet.
Lue lisää
Räväkkä ja moderni Freyan suositun Urban-sarjan tankini on tyyliltään moderni. Malliston tuotteissa on virkattuja yksityiskohtia, jotka luovat imartelevan ja ylellisen lookin! Tyylikäs uimatoppi, jossa on kevyesti topatut kupit ja tukevat kaarituet. Powernet sivuilla tuo lisää tukea ja vie rintoja eteenpäin. Tankinissa on syvä pääntie ja se luo imartelevan kaula-aukon. Leveät olkaimet sidotaan niskaan halterneck-malliin. Läpikuultavaa virkattua pitsiä vatsassa, selässä ja olkaimissa. Nopeasti kuivuva ja joustava materiaali. Yhdistä tähän tankiniin omavalintaiset Freya Urban -sarjan bikinihousut.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .