Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Harjoittelu korsetti - Musta
Harjoittelu korsetti - Musta

1 / 2

Harjoittelu korsetti - Musta

17,49 €

-55%

Rek pris. 38,99 €
Harjoittelukorsetti polyesteriä, kuorikiinnitys edessä ja pehmeät metallijouset, jotka sopivat omaan vyötäröösi. Voidaan käyttää kaikkialla sekä arkeen että harjoittelun aikana - kotona, kun
Lue lisää

Harjoittelukorsetti polyesteriä, kuorikiinnitys edessä ja pehmeät metallijouset, jotka sopivat omaan vyötäröösi. Voidaan käyttää kaikkialla sekä arkeen että harjoittelun aikana - kotona, kuntosalilla, työssä, koulussa tai milloin haluat.


Kiristät ja suljet korsetin kuorien avulla. Samanaikaisesti kun korsetti kiristää osaa, se lisää myös alueen ympärillä olevaa lämpöä, joka saa sinut hikoilemaan. Kun hikoilet, se parantaa palamista samalla kun mobilisoit rasvasoluja + että korjaat ryhtiäsi optimaalisesti. Korsetti auttaa sinua Laihduta ja vähennä vyötärömittausta. Se auttaa myös pitämään vyötärön ylöspäin erittäin tehokkaalla tavalla parhaan asennon saavuttamiseksi. Tämän harjoittelukorsetin korkeus on noin 30 cm.


  • Korjaa ryhtiäsi.

  • Auttaa laihtua.

  • Vähentää vyötärömittausta.

Koko / vyötärömitat

S: 63 - 68 cm 

M: 69 - 73 CM 

L: 74 - 78 cm 

XL: 79-83 cm0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .