Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Huppari John
Huppari John
Huppari John
Huppari John
Huppari John
Huppari John

1 / 6

Huppari John

29,99 €
On Our Terms John -huppari, jossa edessä vetoketju ja taskut, hihansuissa ja helmassa resori sekä hupussa nyöri. Puuvillaa, jossa pehmeäksi harjattu sisäpinta. Pituus n. 72 cm koossa M.100% puuvillaa (harmaameleerattu: 95% puuvillaa, 5% polyesteriä)E
Lue lisää
On Our Terms John -huppari, jossa edessä vetoketju ja taskut, hihansuissa ja helmassa resori sekä hupussa nyöri. Puuvillaa, jossa pehmeäksi harjattu sisäpinta. Pituus n. 72 cm koossa M.

100% puuvillaa (harmaameleerattu: 95% puuvillaa, 5% polyesteriä)

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .