Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Miss Mary Exhale Soft Bra Liivit

1 / 1

Miss Mary Exhale Soft Bra Liivit

69,99 €
Ihanat Miss Mary urheiluliivit. Urheiluliivit tukevat rintoja hyvin keskitason treenissä ja ne on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Pehmeissä kupeissa on kaksinkertainen kangas, joka tukee erity
Lue lisää
Ihanat Miss Mary urheiluliivit. Urheiluliivit tukevat rintoja hyvin keskitason treenissä ja ne on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Pehmeissä kupeissa on kaksinkertainen kangas, joka tukee erityisen hyvin. Leveät pehmustetut olkaimet tuntuvat todella mukavilta yllä ja ne saa halutessaan takaa yhteen, mikäli haluaa tasoittaa painon jakautumista tai piilottaa olkaimet painijanselkämallisen topin alle. Pehmeissä urheiluliiveissä on mesh-materiaalia kuppien välissä, olkaimissa ja selässä, jossa on myös klassinen hakaskiinnitys.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .