Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Newpac Skyddsmask A4

Newpac Skyddsmask A4
Newpac Skyddsmask A4
Newpac Skyddsmask A4
Newpac Skyddsmask A4
189 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

Skyddsmask A4 är ett heltäckande ansiktsskydd i gummi som skyddar både andningsvägarna och ögonen. Skyddmasken sluter helt tätt när den används korrekt. Tillsammans med ett monterat partikelfilter skyddar den mot bl a Coronavirus. Filter ingår inte, men finns att köpa här.

Inuti skyddsmasken finns en innermask som ska sluta tätt över näsa och mun, för att förhindra att utandningsluften blandas med renad inandningsluft från filtret. Innermasken ser även till att
CO2-halten i masken inte överstiger kraven i gällande standarder samt förhindrar även att imma bildas på siktskivorna av den fuktiga utandningsluften.

Skyddsmask A4 i kombination med filter är en utmärkt skyddsmask som ger ett gott skydd för användaren när andningsskydd bedöms vara nödvändigt som skydd mot covid-19 smitta. Skyddsfaktorn för skyddsmasken tillsammans med filtret bedöms vara högre än motsvarande FFP3 andningsskydd. Noggrann rengöring enligt rutin är viktigt. Tänk på att skyddsmasken kan läcka om man har skägg.

Rengöres med 70% (eller högre) ytdesinfektion.

Skyddmask A4 är den civila varianten av skyddsmask 90, som används inom försvaret och sjukvården.

Förvaras mörkt och svalt.

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .