Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
OppoSuits Suave Sunset Shorts Puku

1 / 1

OppoSuits Suave Sunset Shorts Puku

89,90 €
90 €
Kun kaikki muut Havaiji-juhlassa tanssivat hula-hulaa klassisissa Havaiji-paidoissa ja Havaiji-hameissa liehuvine seppeleineen ynnä muuta, sinä saavut pukeutuneena tähän eksoottiseen OppoSuit-kesäpukuun á la trooppinen auringonlasku rannalla, ja olet
Lue lisää
Kun kaikki muut Havaiji-juhlassa tanssivat hula-hulaa klassisissa Havaiji-paidoissa ja Havaiji-hameissa liehuvine seppeleineen ynnä muuta, sinä saavut pukeutuneena tähän eksoottiseen OppoSuit-kesäpukuun á la trooppinen auringonlasku rannalla, ja olet vain erittäin cool.

OppoSuits ovat suoria vastakohtia tavallisille puvuille, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on valmistettu hauskoissa, epätavallisissa kuvioissa ja väreissä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme sen vuoksi sinua valitsemaan suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Suave Sunset Shorts Puku sisältää:
  • Lyhythihaisen takin, jossa on kaksi nappia etupuolella ja aiheena trooppinen auringonlasku palmuineen ja merineen väreissä violetti, oranssi ja tummansininen. Takissa on kolme taskua ulkopuolella ja sisäpuolella piilotasku ja sisäkangas on väriltään oranssi.
  • Tummansiniset puvunshortsit, joissa on vetoketju haarassa, taskuja ja vyölenkit 
  • Yhteensopivan tummansinisen solmion
  • Saatavana kokoina: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja