Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Panos Emporio Miesten alushousut 5 pakkaus Bamboo Cotton Boxers

1 / 1

Panos Emporio Miesten alushousut 5 pakkaus Bamboo Cotton Boxers

79,90 €
Miesten ihanat Panos Emporio alushousut on valmistett pehmeästä bambusta ja luomupuuvillasta. Klassisissa boksereissa on normaali vyötärö ja optimaalinen istuvuus. Alushousut sopivat joka päivään, istuvat kevyest iholle ja vievät kosteutta pois iholt
Lue lisää
Miesten ihanat Panos Emporio alushousut on valmistett pehmeästä bambusta ja luomupuuvillasta. Klassisissa boksereissa on normaali vyötärö ja optimaalinen istuvuus. Alushousut sopivat joka päivään, istuvat kevyest iholle ja vievät kosteutta pois iholta. Alushousuissa on flatlock-saumat hankaumien estämiseksi ja niissä on useita joustavasta materiaalista tehtyjä paneeleja, jotka antavat enemmän vapautta liikkumiseen. Alushousuissa on myös antiodour-teknologiaa, joka korostaa raikasta oloa. Mahtavan laadukkaat Panos Emporio bokserit viikon jokaiseen päivään!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .