Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

R vaellustrikoot, vettähylkivät
R vaellustrikoot, vettähylkivät
R vaellustrikoot, vettähylkivät
R vaellustrikoot, vettähylkivät
R vaellustrikoot, vettähylkivät
R vaellustrikoot, vettähylkivät

1 / 6

R vaellustrikoot, vettähylkivät

99,99 €
Áhkká by Renata -malliston vaellustrikoot. Täydelliset vaellustrikoot pehmeää, joustavaa ja nopeasti kuivuvaa trikoota, jossa on vettähylkivä pinta. Polvissa ja takapuolessa vettähylkivät, kestävät vahvikkeet joustavasta cordura-kankaasta. Leveä, jou
Lue lisää
Áhkká by Renata -malliston vaellustrikoot. Täydelliset vaellustrikoot pehmeää, joustavaa ja nopeasti kuivuvaa trikoota, jossa on vettähylkivä pinta. Polvissa ja takapuolessa vettähylkivät, kestävät vahvikkeet joustavasta cordura-kankaasta. Leveä, joustava vyötärönauha, jonka sisäpuolella nyöri. Tasku vasemmassa lahkeessa puhelimelle tai kompassille. Pehmeät, litteät saumat ehkäisevät hiertymiä.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

• Päällyskangas: 65% Polyamidia, 35% Elastaania
• Peseminen: Konepesu 40°
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä