Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Työtakki Vuorattu Huomio Keltainen/Musta
Työtakki Vuorattu Huomio Keltainen/Musta
Työtakki Vuorattu Huomio Keltainen/Musta

1 / 3

Työtakki Vuorattu Huomio Keltainen/Musta

45,90 €
46 €
Kestävä ja vettä hylkivä työtakki lapsille, keltainen ja mustia yksityiskohtia. Takki on pehmustettu ja fleecevuorattu sisäpuolella, mikä tekee siitä erinomaisen talvitakin. Kaksi rinnakkaista Loxy®-heijastinta kulkevat takin rinnan ja vyötärön yli
Lue lisää

Kestävä ja vettä hylkivä työtakki lapsille, keltainen ja mustia yksityiskohtia. Takki on pehmustettu ja fleecevuorattu sisäpuolella, mikä tekee siitä erinomaisen talvitakin. Kaksi rinnakkaista Loxy®-heijastinta kulkevat takin rinnan ja vyötärön yli selän ympäri. Heijastimet ovat myös hihoissa. Käyttämällä korkealaatuisia heijastavia vaatteita annat lapsellesi parhaat olosuhteet näkyvyyden paremmin pimeässä. Takissa on kaksi Velcro -rintataskua ja kaksi sivutaskua edessä. Hihansuista on saatavana joustava mansetti peukalolla. Vaatteen vetoketjussa on leukasuoja, jotta se ei hankaa kaulaa ja leua. Lisäsuojana kylmältä ilmalta takissa on kaksinkertainen tuulisuoja ja painonapit. Huppu on irrotettava ja kiinnitetään painikkeilla. Takaosa on hieman pidempi, jotta takin ja housujen väliin ei jää rakoa. Saatavana 8 kokoa 90-160.

Työtakkimme tai huomiotyötakki, kuten niitä voidaan kutsua, on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä tarkoittaa, että ne voidaan periä tai myydä uudelleen kestävämmän tulevaisuuden vuoksi. Toimiva vaate, joka sopii täydellisesti leikkiin ja ulkoiluun. Anna lasten olla mukana ja tuntea olevansa mukana seuraavassa rakennusprojektissa, puutarhan korjaamisessa tai kun on aika mennä navetalle ja ruokkia eläimiä. Lapset rakastavat omia työvaatteita ja tuntea olevansa yhteydessä aikuisten roolimalleihin.

  • Pesuohje: 40 °
  • Materiaali: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa
  • Twill, Loxy®-refleksi
  • Väri: Keltainen/Musta
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja