Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Alaska Uni Colour Villalanka 50 g Navy Blue 12 Drops

1 / 1

Alaska Uni Colour Villalanka 50 g Navy Blue 12 Drops

2,38 €
DROPS Alaska on perinteisesti kehrätty, käsittelemätön 100% villalanka. Käsittelemätön villa tarkoittaa, että kuidut ovat ainoastaan pesty, eikä kemiallisesti käsitelty ennen värjäystä. Tämä korostaa villan parhaita ominaisuuksia ja antaa korkeamman
Lue lisää
DROPS Alaska on perinteisesti kehrätty, käsittelemätön 100% villalanka. Käsittelemätön villa tarkoittaa, että kuidut ovat ainoastaan pesty, eikä kemiallisesti käsitelty ennen värjäystä. Tämä korostaa villan parhaita ominaisuuksia ja antaa korkeamman laadun muodolle ja koostumukselle.
DROPS Alaska on kolmisäkeinen laatulanka, DROPS klassikko, joka on nykyään yhtä suosittu kuin 80-luvulla. Tämä laatu tarjoaa laajan valikoiman värejä ja malleja naisille, miehille, lapsille ja asusteille.
DROPS Alaska sisältää joitain sekoitettuja värejä, mikä tarkoittaa, että villa on valmistettu karstaamalla värit yhteen ennen kehräämistä, mikä antaa sekoitetun vaikutuksen.

Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: C (16 - 19 pistoa)
Paino/pituus per kerä: 50 g = noin 70 metriä
Puikkosuositus: 5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .