Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Edullinen Hiuslisäke pitkä Peruukki

1 / 1

Edullinen Hiuslisäke pitkä Peruukki

11,90 €
Meidän edulliset peruukit näyttävät uskomattoman aidoilta ja ne ovat erittäin edulllinen hiuslisäke vaihtoehto sinulle, jolla on ohuet tai lyhyet hiukset.Peruukissa on otsatukka, joka voidaan leikata tai muotoilla sivuille kehystämään täydellisesti k
Lue lisää
Meidän edulliset peruukit näyttävät uskomattoman aidoilta ja ne ovat erittäin edulllinen hiuslisäke vaihtoehto sinulle, jolla on ohuet tai lyhyet hiukset.
Peruukissa on otsatukka, joka voidaan leikata tai muotoilla sivuille kehystämään täydellisesti kasvojasi. Säilytä mielellään peruukkia peruukkitelineessä silloin kun et käytä sitä.

Peruukki on kokoperuukki ja koko voidaan räätälöidä helposti. Kun olet säätänyt koon oikein, pysyy peruukki päässä turvallisesti ja mukavasti, ei tarvitse kiinnittää neuloilla tai teipillä.

Mietitkö koskaan, miltä näyttäisit aivan erilaisessa kampauksessa? Silloin olet tullut oikeaa paikkaan. On hämmästyttävää, miten paljon peruukki saa aikaan ulkonäölle. Vain vetämällä päähän tekohiukset voidaan luoda aivan uusi hahmo. Se on huippuhauskaa, kokeile, se ei maksa paljoa, ehkä ei edes äitisi tunnista sinua...

Meidän aitoa synteettistä hiusta olevat peruukit on ommeltu joustavaan peruukkiverkkoon, josta muodostuu myssy.
Peruukki on siten mukautettu kaikkiin pääkokoihin sen joustavuuden ansiosta.

Kaikki meidän peruukit ovat silkinsileät ja luonnolliset ulkoasultaan.Synteettiset hiuslisäkkeet ovat erittäin realistisia.
Meillä saat erittäin paljon hiusta rahalla, voit jopa hemmotella itseäsi 2 erivärisellä peruukilla.

Nuori tai vanha, jos sinulla on ohuet hiukset tai haluat vain tyylikkäät hiukset lähtiessäsi töihin, mutta et halua nousta 45 minuuttia aiemmin "laittamaan hiuksia", haluat ehkä hieman lyhyemmän arkikampauksen ja hieman pidemmän mallin kun haluat olla tyylikkäämpi tai mennä juhlimaan, silloin tämä on paras ratkaisu.

Mahdollisuudet peruukkien kanssa ovat rajoittamattomat kun olet alkanut käyttää peruukkia.

Voit käyttää styling-tuotteita peruukissasi.

Peruukki on 100% synteettistä kuitua, joka näyttää ja tuntuu aidolta hiukselta.

Hiukset ovat pehmeät ja sopivan mattakiiltävät.

Pituus: 65 cm
Paino: 220 grammaa

Sinulla on lukuisia eri vaihtoehtoja valittavana meidän naisten peruukeista. Kaikki sopivat yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan.

Jos et ole jo blondi, on tämä peruukki täydellinen tapa kokeilla, onko blondeilla todellakin hauskempaa..


Peruukit ovat kestäviä, ne voidaan pestä ja muotoilla. Peruukkia ei tarvitse pestä usein ja silloin kun se pestään, käytä mietoa shampoota ja pese kylmässä vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä. Kampaus voidaan tietenkin muotoilla suorasta kiharaksi ja päinvastoin. Synteettinen hius ei kestä yhtä suuria lämpötiloja kuin aito hius. Älä käytä kuumimpia lämpötiloja suoristusraudassa tai hiustenkuivaajassa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .