Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+)
Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+)
Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+)
Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+)

1 / 4

Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+)

32 €
Pysy kunnossa ja tutustu alan viimeisimpiin uutuuksiin. Saat urheiluusi parhaat takuut! Osta Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+) parhaaseen hintaan ja nauti terveellisestä elämästä! Väri: Musta Koko: (Koko L/XL) Suositel
Lue lisää
Pysy kunnossa ja tutustu alan viimeisimpiin uutuuksiin. Saat urheiluusi parhaat takuut! Osta Lämmitin F-Lite Musta (Koko L/XL) (Kunnostetut Tuotteet A+) parhaaseen hintaan ja nauti terveellisestä elämästä!
  • Väri: Musta
  • Koko: (Koko L/XL)
  • Suositeltava käyttötarkoitus: Aikuinen unisex
KUNNOSTETUT TUOTTEET: Nämä tuotteet on palautettu palautusajan sisällä tai ne ovat esillä olleita tuotteita, joita on käytetty muutamassa esittelyssä. Joidenkin tuotteiden pakkaus on vioittunut tai niiden alkuperäinen pakkaus on avattu. Kaikki tuotteet on tarkastettu, niillä on virallinen merkkitakuu ja ne toimivat täydellisesti. Tuotteet luokitellaan niiden kunnon mukaan seuraavasti:
  • A+/ Täydellinen: täydellisessä kunnossa olevat tuotteet, joiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen, joka on erinomaisessa kunnossa.
  • A/ Kuin uusi: tuotteet, joiden kunto on uuden veroinen, ja niiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata, pakkauksessa voi olla vaurioita tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen.
  • B/ Erittäin hyvä: tuotteet ovat erittäin hyvässä kunnossa, ja niissä saattaa olla pieniä kauneusvirheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • C/ Hyvä kunto: tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja niissä voi olla kauneusviheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • D/ Kohtalainen: tuotteet ovat kunnossa ja niissä voi olla kauneusvirheitä tai niistä voi puuttua jokin lisäväline, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on vioittunut.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä