Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

OppoSuits Festive Green Puku

1 / 1

OppoSuits Festive Green Puku

89,90
90 €
Jingle bells, jingle bells, jingle all the way... Kotoisan joulun ja muun siihen liittyvän lisäksi myös pikkujoulut ovat hauska perinne, joka kuuluu juhla-aikaan. Jos et halua ilmestyä pikkujouluihin tavallisena joulupukkina tai tonttuna, vaan laitta
Lue lisää
Jingle bells, jingle bells, jingle all the way... Kotoisan joulun ja muun siihen liittyvän lisäksi myös pikkujoulut ovat hauska perinne, joka kuuluu juhla-aikaan. Jos et halua ilmestyä pikkujouluihin tavallisena joulupukkina tai tonttuna, vaan laittaa puvun päälle ja näyttää jouluisen tyylikkäältä, on OppoSuits Festive Green Puku kerrassaan erinomainen asuvalinta!

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta). Se on valmistettu hauskasta ja epätavallisesta kuviosta harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää Opposuitiasi yhä uudestaan.

Huomioithan, että OppoSuits puvut ovat slim fit-mallia. Suosittelemme siksi valitsemaan suuremman koon, jos emmit kahden koon välillä.

OppoSuits Festive Green Puku sisältää:
  • Vihreän ja punaisen puvuntakin, jossa on valkoisia, jouluisia kuvia kuusista, poroista ja lumihiutaleista. Takissa on kaksi taskua ulkopuolella ja sisäpuolella piilotasku. Edessä on kaksi punaista nappia.
  • Yhteensopivat housut silmukoilla, taskuilla ja punaisella napilla.
  • Yhteensopiva solmio.

Mallin valkoinen paita ei sisälly pakkaukseen.

Tuotetiedot

EAN 8719323582842
Valmistajan tuotenumero OSUI-0073-EU60
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja