Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

OppoSuits Santaboss Puku

1 / 1

OppoSuits Santaboss Puku

89,90 €
Älä kulje ympäri metsää tässä puvussa. Riskinä on, että joku kaataa sinut, koska he luulevat sinun olevan joulukuusi. Se, mikä on pahinta sellaisessa skenaariossa on, että kaiken todennäköisyyden mukaan tulet sotkemaan verellä awesome pukusi. Äl
Lue lisää
Älä kulje ympäri metsää tässä puvussa. Riskinä on, että joku kaataa sinut, koska he luulevat sinun olevan joulukuusi. Se, mikä on pahinta sellaisessa skenaariossa on, että kaiken todennäköisyyden mukaan tulet sotkemaan verellä awesome pukusi. Älä mielellään tee niin.

OppoSuits Santaboss Puku on vihreä, tyylikäs puku jouluisilla kuvioilla ja hahmoilla. Täydellinen joulujuhlaan!  Tämä puku kuuluu OppoSuits-joulukokoelmaan ja on yksi klassisimmin inspiroiduista puvuista jouluisella  kuviototeutuksella. Kiitos kankaan korkean laadun, voit käyttää Opposuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuutensa. Huomioithan, että Opposuits- puvut ovat slimfit-mallia. Suosittelemme siksi, että valitset suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Santaboss Puku sisältää:
  • Vihreän pikkutakin ihanilla joulukuvioilla, kolme taskua ulkopuolella, piilotettu sisätasku sekä napitus edessä ja hihansuissa.
  • Parin tyyliin sopivia puvunhousuja vetoketjulla sepaluksessa ja vyölenkit. 
  • Tyyliin sopivan kravatin.
  • Saatavilla koot: 46 - 62.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita