Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Philips Hue Flourish Pendel White/color

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Philips Hue Flourish Pendel White/color

(0)
Kirjoita arvostelu
Philips Hue Flourish Pendel White/color
Philips Hue Flourish Pendel White/color
Philips Hue Flourish Pendel White/color
Philips Hue Flourish Pendel White/color
Philips Hue Flourish Pendel White/color
Philips Hue Flourish Pendel White/color
375,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja iPhonebutiken

Seuraa tuotteen hintaa

Philips Hue White and Colour Ambiance kukoistaa riipusvaloa
Sävy valkoinen ja värinen tunnelmaIntegroitu LED-valaistusNopea hallinta BluetoothillaTuki Hue Bridgelle ja sen kaikille ominaisuuksilleHallitse jopa 10 valoa Bluetooth-sovelluksellaLuo henkilökohtainen kokemus värikkäällä älykkäällä valaistuksellaLuo oikea tunnelma lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen valoonHanki täydelliset valaistusasetukset päivittäisiin tarpeisiisi
Yksinkertainen älykäs valaistus Hanki tehokas valo kaikkiin tilanteisiin Flourish-riipusvalolla. Voit asettaa lämpimän kylmään tai värilliseen valoon. Valaisinta voidaan käyttää erikseen tai osana älykästä valaistusjärjestelmääsi Hue-sillan kanssa (myydään erikseen)
Valitse 16 miljoonasta eri värisävystä Flourish on hiomalasilasi-Hue-valaisimien perhe, samanlainen kuin erittäin suosittu Hue Wellner -tuote. Kukoisuus antaa fantastisen pehmeän valon, jonka avulla voit luoda kutsuvan ja viihtyisän ilmapiirin. Valaisimien mukana toimitetaan Philips Hue Color -valolähde, jolla on yli 16 miljoonaa värisävyä. Käytä kukoistaa huoneen ensisijaisena valonlähteenä tai korostusvalona nurkassa tai pöydällä.
Tämä tyylikäs Philips Hue Flourish -riipus yhdistää mielialavalaistuksen ja lämpimän valkoisen työvalaistuksen. Yhdistetään Hue Bridge -sovellukseen kodin valaistuksen välittömään ja täydelliseen hallintaan älylaitteestasi.
Tuki sekä Bluetoothille että Hue Bridgelle Philips Hue on päivitetty vuoden 2019 puolivälistä lähtien, ja siinä on lisäominaisuuksia, joiden avulla sitä voidaan käyttää Bluetooth-kytkettynä valaistusjärjestelmänä. Valaisimet ovat yhteensopivia sekä Bluetoothin että Hue Bridge (ZigBee): n ja sen älykkään kodin toiminnallisuuden kanssa.
Ensimmäisen askeleen ottaminen Hue-järjestelmään on helpompaa, nyt voit kytkeä (enintään 10) valoa suoraan Hue Bluetooth -sovellukseen, joka näyttää ja tuntuu aivan kuin alkuperäinen, vain rajoitetummilla toiminnoilla. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus testata Philips Hue, ennen kuin päätät ostaa Hue Bridge -sovelluksen ja päivittää täysin toimivaan järjestelmään, joka käyttää kotiverkkoasi Bluetoothin sijaan kommunikointiin.
Älykäs koti -toiminto ei katoa kokonaan tämän Hue-yksinkertaisemman version avulla. Hue-himmennetyllä lisälaitteella varustetun kaukosäätimen lisäksi Hue Bluetooth -ominaisuudesta on edelleen hyötyä Amazon Alexan ja Google Home -sovellusten kanssa (tulossa pian). Joten voit hallita valoja äänelläsi kun pääset kotiin, vaihtaa väriä ja sumua milloin haluat. Lisää ominaisuuksia ja lisävarusteita tarvitaan Hue Bridge.
Hallitse jopa 10 valoa Bluetooth-sovelluksella Hue Bluetooth -sovelluksella voit hallita Hue-valaisimia yhdessä huoneessa kotona. Lisää jopa 10 älykästä valoa ja hallitse niitä yhdellä napin painalluksella mobiililaitteellasi.
Luo henkilökohtainen kokemus värikkäällä älykkäällä valaistuksella Muuta kotisi yli 16 miljoonalla värillä, mikä luo oikean ilmapiirin kaikkiin tilanteisiin hetkessä. Painikkeen painalluksella voit luoda juhlatilan ilmapiirin juhlalle, muuttaa olohuoneestasi elokuvateatterin, korostaa kotisi sisustusta väriaksenteilla ja paljon muuta.
Hanki täydelliset valaistusasetukset päivittäisiin tarpeisiisi Päivittäisiin tarpeisiisi luodut neljä esiasetettua valotilaa - energisoi, keskitä, lue ja rentoudu - tekevät päivästäsi helpomman ja kauniimman. Kaksi viileää valaistusasetusta, Energize ja Concentrate, auttavat sinua aloittamaan aamulla tai pitämään keskittymisen, kun taas lämpimämpi Read and Relax auttaa sinua nauttimaan hyvästä kirjasta tai rauhoittamaan stressaantuneita aivoja.
Luo oikea tunnelma lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen valoon Nämä valonlähteet ja valaisimet tarjoavat erilaisia lämpimän ja kylmän valkoisen valon sävyjä. Täydellisellä himmennettävyydellä kirkkaasta pieneen yövaloon voit asettaa lamput täydelliseen sävyyn ja kirkkauteen päivittäisiin tarpeisiisi.
Avaa kaikki älykkäiden lamppujen ominaisuudet Hue Bridge -sovelluksella Lisää Hue Bridge (myydään erikseen) älykkäisiin valoihisi, jotta voit kokea kaikki Philips Hue -ominaisuudet. Hue Bridge -sovelluksella voit lisätä jopa 50 älykästä valoa ohjattavaksi koko kotisi. Luo ajoitukset ja rutiinit automaattisen kodin valaistuksen automatisoimiseksi. Käytä valojasi herätäksesi ja nukahtaaksesi. Ohjaa valojasi ollessasi poissa tai lisää lisävarusteita, kuten liiketunnistimet ja älykytkimet.
Tekniset tiedot Käyttöikä jopa: 25 000 hValaisimen kokonaisvalovirta: 3000 lmValaisimien lukumäärä, 2: 1Mukana toimitetun lampun wattilujuus, 2: 9 WVaihtovirta: Väli 220-240 V, 50-60 HzHimmennettävä kaluste: KylläLED: KylläValaisimien lukumäärä: 1Mukana toimitetun lampun wattilujuus: 31WIP-koodi: IP20, suojaus esineiltä, yli 12,5 mm, ei suojaa vedeltäSuojausluokka: I - maadoitettu


sopii: iPhone ja iPad numerolla # p7074 #

väri: valkoinen

materiaalit: lasi

Mitat: 40,1 x 40,1 cm

korkeus: 30-180cm

paino: 3,36kg

Mallinumero: 915005872401

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.