Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rapujuhlat Asusteet Paketti

1 / 1

Rapujuhlat Asusteet Paketti

29,90 €
Haluatko järjestää kaikkien aikojen hauskimmat rapujuhlat? Siinä tapauksessa ei ole epäilystäkään siitä, etteikö sinun kannattaisi hankkia tätä hauskaa asustepakkausta! Loppujen lopuksi rapujuhlien keskipisteessä eivät ole ainoastaan itse ravut, vaan
Lue lisää
Haluatko järjestää kaikkien aikojen hauskimmat rapujuhlat? Siinä tapauksessa ei ole epäilystäkään siitä, etteikö sinun kannattaisi hankkia tätä hauskaa asustepakkausta! Loppujen lopuksi rapujuhlien keskipisteessä eivät ole ainoastaan itse ravut, vaan niiden lisäksi keskeistä on ihana tunnelma, puhumattakaan kavereistasi, joiden kanssa sen luot. Mitä enemmän speksejä, sitä hauskemmat juhlat! Näistä asusteista riittää jopa 8 juhlijalle! 

Rapujuhlat Asusteet Paketti on täydellinen tunnelmankohottaja rapujuhliin teille, jotka haluatte tehdä juhlista hieman erityiset! Paketti sisältää 2 solmiota, 4 hiuspantaa kahdella erilaisella rapuaiheella sekä 2 coolit rapulasit. Kerrassaan ihanat asusteet koko kaveriporukalle tehdäksenne rapujuhlistanne hieman hauskemmat kuin kenelläkään muulla! 

Kaikki pakkauksen tuotteet ovat ostettavissa erikseen, jos haluat saada yhtä asustelajia useamman. Vaihtoehtoisesti voit ostaa useamman paketin, jos juhliin osallistuu isompi porukka! 

Rapujuhlat Asusteet Paketti sisältää: 
  • 2 kpl  
  • 2 kpl
  • 2 kpl
  • 2 kpl
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä