Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta
Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta

1 / 6

Samsung Galaxy Watch4 40mm BT R860 vaaleanpunainen kulta

168,90 €

-28%

236 €
Hanki huippuluokan katselukokemus Samsung Galaxy Watch 4 R860 - 40mm (Ruusukulta) -sovelluksella  HUOMAUTUS: EU-malli, Samsung Pay puuttuu! Jos etsit ensiluokkaista kannettavaa kokemusta Android-ekosysteemistä, Samsung Galaxy Watch 4 R8
 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
Lue lisää

Hanki huippuluokan katselukokemus Samsung Galaxy Watch 4 R860 - 40mm (Ruusukulta) -sovelluksella


 HUOMAUTUS: EU-malli, Samsung Pay puuttuu!Jos etsit ensiluokkaista kannettavaa kokemusta Android-ekosysteemistä, Samsung Galaxy Watch 4 R860 - 40mm on vastaus hakuihisi. Älykello on täynnä Samsungin uusinta huipputeknologiaa ja toimii Googlen uusimmassa Wear OS 3.0 :ssa - odota nopeaa ja reagoivaa käyttöliittymää. Laite tarjoaa tarkat lukemat sykkeestäsi, veren happitasosta, verenpaineesta, ajetusta matkasta, kaloripitoisuudesta, stressitasosta, uinnista ja niin edelleen. Jos tämä ei riitä sinulle, on myös 90 erilaista urheilutilaa, joiden pitäisi kattaa kaikki fyysiset aktiviteetit.

Älykello muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta, ja siinä on pyöreä 1,2 tuuman Super AMOLED -näyttö, jossa pikselitiedot ovat täydellisyyteen. Massiivinen 247 mAh: n akku antaa sinulle helposti kaksi täyttä päivää aktiivista käyttöä. Kakun kuorrutteena on lisäominaisuuksia, kuten äänikomennot (Google Assistant / Bixby), GPS-yhteensopivuus ja langaton lataus. Kaiken kaikkiaan tämä on kumppani, jota et halua olla ilman.

Tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet: Samsung Galaxy Watch 4 R860 - 40mm

Tyylikäs, minimaalinen ja ikoninen

Tiukasti pyöreä alumiinirunko sopii hyvin mihin tahansa ympäristöön, jossa olet. Lisäksi voit yhdistää sen minkä tahansa materiaalin ja tyylin rannekoruihin asustasi ja tunnelmastasi riippuen. Voit myös valita erilaisista tyylikkäistä digitaalisista tai analogisista kellotauluista, jotka ovat täynnä värejä, uusia fontteja ja taustoja - kaikki oman makusi ja mielesi mukaan. 

Tarkka terveydentilan seuranta

Samsungin tässä mallissa käytetyt BioActive-anturit auttavat seuraamaan terveyttäsi paremmin kuin mikään muu älykello. Voit esimerkiksi tutkia epänormaaleja sydämen rytmejä EKG: n kautta, joka tallennetaan puhelimeesi seurantaa varten. Lisäksi saat enemmän tietoa terveydestäsi tarkkojen veren happi-, verenpaine- ja stressitasojen parametrien avulla.

Markkinoiden paras uniavustaja

Kello antaa sinulle yksityiskohtaisen analyysin unen eri vaiheista. Voit jopa tarkistaa kuorsauskuviosi (jos kuorsaat) ja saada vinkkejä leporutiinien parantamiseen - kaikki hyvin ranteeseesi!

90 harjoitusta ja paljon muuta!

Harjoitusrutiinisi ei koskaan ole sama, kun olet saanut maistaa Samsung Galaxy Watch 4 R860 - 40mm. Yksikkö tarjoaa 90 erilaista harjoitusta, ja kello aistii myös fyysiset suorituksesi tarkasti ja antaa raportteja jokaisesta harjoituksesta sekä vinkkejä ja ehdotuksia. Mene juoksemaan tai pelaa muutama ottelu - älykellossa on kaikki tarvitsemasi tiedot. 

Erinomainen yhteensopivuus

Googlen Wear OS (Samsungin tarjoama) tekee laitteesta yhteensopivan kaikkien Galaxy-laitteiden ja koko Android-ekosysteemin kanssa. Voit esimerkiksi hallita ANC: tä omallasi tai avata tiettyjä puhelimesi sovelluksia suoraan ranteestasi.

Muut ominaisuudet • NFC
 • Bluetooth 5.0
 • WiFi (2,4 GHz + 5 GHz)
 • 1,18 GHz:n kaksiytiminen suoritin
 • 16 Gt ROM-muistia
 • IP68-luokiteltu
 • GPS
 • Väri: Ruusukulta

Pikafaktat

 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja