Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Säteilysuojaus Tietokonekotelo 14 "Universal Grey Fabric
Säteilysuojaus Tietokonekotelo 14 "Universal Grey Fabric
Säteilysuojaus Tietokonekotelo 14 "Universal Grey Fabric

1 / 3

Säteilysuojaus Tietokonekotelo 14 "Universal Grey Fabric

46,49 €
47 €
RadiCover Säteilyltä suojaava tietokonekotelo, yleismaailmallinen harmaa kangas. Suojaa kannettavaasi ja vähentää jopa 60 % WiFi-säteilystä. Vähentää jopa 60 % WiFi-säteilystä Suojakotelo turvalliseen säilytykseen ja kuljetukseen Suojaa s
Lue lisää
RadiCover Säteilyltä suojaava tietokonekotelo, yleismaailmallinen harmaa kangas. Suojaa kannettavaasi ja vähentää jopa 60 % WiFi-säteilystä.
  • Vähentää jopa 60 % WiFi-säteilystä
  • Suojakotelo turvalliseen säilytykseen ja kuljetukseen
  • Suojaa sinua, kun käytät tietokonetta sylissäsi

Kaikki langattomat laitteet lähettävät tietyn määrän säteilyä, joka vaihtelee langattoman tuotteen, langattoman yhteyden ja sen kantaman mukaan.

Tutkimukset osoittavat, että säteily voi aiheuttaa terveysongelmia. RadiCoverin tietokonekotelon avulla olet suojattu jopa 60 %:lla tietokoneesi wifi-verkon haitalliselta säteilyltä.

Älykäs tietokonekotelomme suojaa sinua WiFi- ja matkapuhelimen säteilyltä, joka siirtyy tietokoneeltasi käytön aikana. Kun asetat tietokoneesi koteloon, tietokoneen WiFi-verkon haitalliset säteet vähenevät jopa 60 %. Samoin jos tietokoneessasi on mobiililaajakaista SIM-kortin kautta, mikä muuttaa tietokoneesi langattomaksi laitteeksi.

Kuinka tapaus suojaa sinua
Säteilyä estävä kalvo on rakennettu kotelon pohjaan, johon on painettu logomme. Kun suojaus ei ole korkeampi, se johtuu siitä, että tietokonetta käytetään avoimesti ja tietokoneen päältä tulevalta säteilyltä ei voida suojautua, mutta tässä etäisyys kehoon on sinänsä rajoittava tekijä. Kotelo suojaa siis alaspäin jalkoja, vatsaa tai mitä tahansa, missä se nyt on päällä.

Kotelo on valmistettu kauniista, kirjavaharmaasta polyesterikankaasta, mikä takaa tyylikkään ja rento ilmeen. Sen sisällä on mustaa neopreenia, ja jokaisessa neljässä kulmassa resori kotelon kiinnittämiseksi tietokoneeseesi.

]]>
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja