Black Friday 2020

Black Friday

Black Friday 2020 CDON

KViime vuosi oli huima menestys, ja tänä vuonna tarjoamme kaikkien aikojen suurimman Black Fridaymme! Riippumatta siitä, etsitkö pelejä, elektroniikkaa, kirjoja tai leluja, löydät Black Fridayna CDON.COM:sta runsaasti aletuotteita. 

Osta joululahjat yhdestä paikasta

Joulu lähestyy vauhdilla, ja Black Friday on erinomainen tilaisuus ostaa joululahjoja lompakkoa rasittamatta. Tartu tilaisuuteen ja osta joululahjoja perheelle, ystäville ja sukulaisille hintojen ollessa alhaisimmillaan.
Liity mukaan Suomen hauskimpaan Black Friday 2020 -tapahtumaan!

Mikä on Black Days?

Black Days on yhdeksän päivän mittainen ostosjuhla tuhansilla upeilla tarjouksilla. Black Daysin aikana tarjoamme upein hinnoin suosittuja tuotteita kategorioissa, kuten pelit, kodinelektroniikka, elokuvat, tuoksut, kodin pienkoneet, lelut ja kuulokkeet. Lue lisää...

Mikä on Black Friday?

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa, jossa Kiitospäivän jälkeisenä päivänä vietettävä ostospäivä merkitsee jouluostosesongin alkua. CDON on juhlinut Black Fridayta vuodesta 2013 lähtien, ja juhlat ovat olleet vuosi vuodelta yhä suurempi menestys!

Minkälaisia löytöjä voin tehdä Black Fridayna?

Black Fridayna löydät tarjouksia mm. elektroniikasta, urheilutuotteista, sisustuksesta, leluista ja kauneustuotteista.

Miten varmistan, että en ohita yhtäkään Black Friday -tarjousta?

Varmistaaksesi, että et menetä mitään, tulee sinun seurata Black Fridayta päivän ajan. Tarkista sivut aina hieman ennen uutta tasatuntia niin et taatusti ohita yhtäkään uutta tarjousta. Voit myös tilata uutiskirjeemme saadaksesi parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti seurata meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Miksi tekisin Black Friday –ostokseni netissä enkä kaupassa?

Vältä jonot ja tungos! Tee ostoksesi kotona silloin, kun sinulle sopii, ja saa pakettisi suoraan postilaatikkoon tai lähimpään postitoimipaikkaan. CDON.COMista löydät kaiken yhdestä paikasta ja voit helposti koota ostoksesi.