Palaa ylös

Black Friday 2021 - Vuoden suurimmat hintajuhlat!

Tänä vuonna Black Friday-ostospäivä ja jopa viikko ei riitä juhlistamaan tätä ostosjuhlaa - siispä valmistaudu BLACK DAYS- kymmenen päivän ostosjuhlaan! Meiltä löydät kaikkea ja vähän enemmänkin. Löydät CDONilta varmasti jotain kivaa kaikenikäisille perheenjäsenille edullisin hinnoin. Valitse meidän suosituista tuotemerkeistä ja tuotteista joululahjat koko perheelle.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on yksi maailman suurimmista shoppailupäivistä, joka on peräisin Yhdysvalloista. Päivä osuu aina amerikkalaisen kiitospäivän jälkeiseen päivään, ja siitä on lyhyessä ajassa tullut monelle lähtölaukaus joulukauteen ja joulushoppailuun lähes koko maailmassa. Ruotsissa ja muualla Pohjoismaissa CDON oli ensimmäisiä, jotka olivat lanseeraamassa Black Friday-ostospäivää, ja lähes kymmenen vuoden ajan olemme juhlistaneet tätä päivää tarjoamalla kaikille asiakkaillemme mahtavia tarjouksia tuhansista tuotteista. Tänä vuonna ostosjuhla merkitsee jälleen tuhansia tarjouksia peleistä, elektroniikasta, elokuvista, hajuvesistä, kodinkoneista, leluista, kuulokkeista ja useista muista tuotteista - kaikki nämä tietysti fantastisilla hinnoilla!

Milloin on Black Friday?

Vietämme CDONilla Black Fridaytä nimensä mukaisesti yleensä perjantaina ja tänä vuonna perinteinen ostosjuhla vietetään 26.11.2021, mutta aloitamme Black Fridayn juhlistamisen jo 21.11 ja jatkamme sitä 1.12 saakka. Tämä pitempi tapahtuma on CDONin uudistettu Black Friday ja kustumme sitä Black Days-tapahtumaksi, joka on 10 päivän mittainen ostosjuhla. Verkkokaupastamme sinulla on mahdollisuus löytää tuhansia uskomattomia Black Friday-tarjouksia! Tänä vuonna Black Friday ostosjuhlia vietetään kymmenen päivän ajan. Vältä ruuhkia ja osta joululahjat kätevästi ja edullisesti meiltä Black Fridayn aikana. Oletko kyllästynyt väkijoukkoihin Black Fridayn ja joulun aikana? Ei hätää! Meillä voit tehdä ostoksia omaan tahtiisi - mukavasti sohvalta. Tilauksen voi pistää tulemaan kätevästi tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen kautta. Olemme avoinna koko vuorokauden ja vuoden ajan. Näin sinulla on runsaasti aikaa löytää kaikki tarvitsemasi - helposti ja turvallisesti. Lisäksi tarjoamme kaikenlaisia tarjouksia matkapuhelimista ja kodinkoneista jopa meikkeihin ja dokkareihin. Siksi sinun ei tarvitse metsästää useissa eri kaupoissa löytääksesi jokaiselle perheenjäsenelle sopivan joululahjan. Meiltä löydät kaiken ja vähän enemmänkin!

Black Friday - uutiskirje

Tilaa Black Friday-uutiskirjeemme, jotta et missaa yhtäkään tarjousta. Saat parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiin koko kampanjan ajan - Tilaa uutiskirjeemme alta. Nähdään siis jo 21.11 klo 00.00!

Miksi viettää Black Friday CDONilla?

Täältä löydät tuhansia tarjouksia tunnetuilta tuotemerkeiltä ja jälleenmyyjiltä - kaikki yhdeltä alustalta. CDON oli yksi ensimmäisistä verkkokaupoista, joka lanseerasi Black Friday-ostosjuhlan Pohjoismaissa, ja meillä on tapana tarjota huikeita tarjouksia asiakkaillemme. Meillä visio on hyvin selkeä - poimimme parhaimmat tarjoukset ja sinä pääset näkemään ne sivustollamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia tarjouksia, joten suosittelemme seuraamaan sivustoamme ostosjuhlan aikana. Kiinnitä erityistä huomiota suosittuun "Vuoden tarjoukseen", joka on nimensä mukaisesti vuoden halutuin tarjous

Kuinka kauan Black Friday kestää CDONilla?

Meillä on aina tavoitteena maksimoida tarjousten määriä - erityisesti suurten ostosjuhlien, kuten Black Fridayn aikana. Siksi olemme päättäneet, että tämän vuoden Black Friday kestää useamman päivän ajan. Kampanjamme jatkuvat usein "Black Week" tai "Black Days" tapahtumana, sillä selkeästi meidän tarjouksille on kysyntää eikä yksi päivä riitä asiakkaillemme

CDON ja Cyber Monday

Olet luultavasti kuullut Cyber maanantaista; verkkokauppiaiden oma tulkinta Black Friday-ostospäivästä ajalta, jolloin suuret kampanjat tapahtuivat pääasiassa kivijalkakaupoissa. Ajat ovat muuttuneet; Nykyään Black Fridaylla on vahva verkkoläsnäolo ja kuten luultavasti tiedätkin, CDON tarjoaa huipputarjouksia verkossa. Cyber Monday on siksi sisällytetty Black Friday-kampanjaamme, jotta ostosjuhla voi jatkua mahdollisimman pitkään.