Black Friday 2019 - Vuoden suurimmat hintajuhlat!

Black Friday 2019

Black Friday 2019 CDON.COM:ssa

Alkaa klo 00.00 29. marraskuuta

KViime vuosi oli huima menestys, ja tänä vuonna tarjoamme kaikkien aikojen suurimman Black Fridaymme! Riippumatta siitä, etsitkö pelejä, elektroniikkaa, kirjoja tai leluja, löydät Black Fridayna CDON.COM:sta runsaasti aletuotteita. 

Black Fridayna uusia tarjouksia joka tunti – 24 tunnin ajan

Uutta tänä vuonna on, että julkaisemme satoja Black Friday -diilejä jo klo 00.00, minkä lisäksi esittelemme ensimmäistä kertaa niin sanottuja superdiilejä. Superdiili on tuote, joka on saatavilla erittäin hyvään hintaan vain tunnin ajan – superdiilejä on saatavilla erittäin rajoitetusti ja ne ovat niin edullisia, että niiden vuoksi kannattaa herätä yöllä. Black Fridayna julkaisemme yhteensä 24 superdiiliä alk. klo 00.00. Pysy kuulolla! 
Tee löytöjä Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa kaikissa tuotekategorioissa.

Osta joululahjat yhdestä paikasta

Joulu lähestyy vauhdilla, ja Black Friday on erinomainen tilaisuus ostaa joululahjoja lompakkoa rasittamatta. Tartu tilaisuuteen ja osta joululahjoja perheelle, ystäville ja sukulaisille hintojen ollessa alhaisimmillaan.
Liity mukaan Suomen hauskimpaan Black Friday 2019 -tapahtumaan!

Black Friday – Nettishoppailun juhlaa 23. marraskuuta 2018

Usein kysyttyä Black Fridaysta

Mikä on Black Friday?

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa, jossa Kiitospäivän jälkeisenä päivänä vietettävä ostospäivä merkitsee jouluostosesongin alkua. CDON.COM on juhlinut Black Fridayta vuodesta 2013 lähtien, ja juhlat ovat olleet vuosi vuodelta yhä suurempi menestys!

Minkälaisia löytöjä voin tehdä Black Fridayna?

Klo 00.00 julkaisemme satoja diilejä ja ensimmäisen 24:stä superdiilistä. Black Fridayna löydät tarjouksia mm. elektroniikasta, urheilutuotteista, sisustuksesta, leluista ja kauneustuotteista.

Miten varmistan, että en ohita yhtäkään Black Friday -tarjousta?

Varmistaaksesi, että et menetä mitään, tulee sinun seurata Black Fridayta päivän ajan. Tarkista sivut aina hieman ennen uutta tasatuntia niin et taatusti ohita yhtäkään uutta tarjousta. Voit myös tilata uutiskirjeemme saadaksesi parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti seurata meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Miksi tekisin Black Friday –ostokseni netissä enkä kaupassa?

Vältä jonot ja tungos! Tee ostoksesi kotona silloin, kun sinulle sopii, ja saa pakettisi suoraan postilaatikkoon tai lähimpään postitoimipaikkaan. CDON.COMista löydät kaiken yhdestä paikasta ja voit helposti koota ostoksesi.

Black Friday jatkuu

Haluatko shoppailla vielä lisää? Monet Black Friday –tarjoukset ovat voimassa vielä Cyber Mondayna, jota vietämme 27. marraskuuta. Tarkista siis sivumme viikonloppuna ja tee lisää löytöjä!