Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

3-pack Mascara Mix 2000 Calorie + False Lash Effect + Masterpiece Max

1 / 1

3-pack Mascara Mix 2000 Calorie + False Lash Effect + Masterpiece Max

25,95
Max Factor 2000 Calorie & NBSP; Kolminkertaista silmäripsesi tilavuus tällä ripsivärillä. Rakennuskaava tekee jopa ohuimmat ripset paksiksi tarjoamalla heille välittömästi jopa 300% enemmän äänenvoimakkuutta! Pohjustetta ei ole, mutta ensimmäinen s
Lue lisää
Max Factor 2000 Calorie & NBSP; Kolminkertaista silmäripsesi tilavuus tällä ripsivärillä. Rakennuskaava tekee jopa ohuimmat ripset paksiksi tarjoamalla heille välittömästi jopa 300% enemmän äänenvoimakkuutta! Pohjustetta ei ole, mutta ensimmäinen sovellus kestää niin kauan kuin tarpeen. Se voidaan helposti poistaa miedolla meikinpoistoaineella, jotta kuka tahansa, jolla on herkät silmät ja jotka käyttävät piilolinssejä Aina harja 50% enemmän harjaksia antaa loputtoman äänenvoimakkuuden pyyhkäisyn lumoavalle ilmeelle, jota et koskaan ajatellut, että omat ripset voisivat antaa sinulle. False Lash Effect -yrityksen suurin harja kaksinkertaistaa ripsien koon ulkonäön vs. paljaat ripset.

Max -tekijä Masterpiece Max ripsiväri tuottaa jopa 400% tilavuuden! Tehokkaan volyymin löytäminen ripsiväri, joka ei jätä ripsistäsi rypistyviä ja tahmeaa, voi olla haaste. Mestariteos Max -ripsiväri on seuraava ripsiväri. Se tarjoaa rikkaat, paksut ripset, joiden tilavuus on jopa 400%, mutta määrittelee ja tasoittaa samanaikaisesti ja tarjoaa yllättävän tyylikkään vaikutuksen. Huipputeknisen IFX-harjan siirto antaa sinulle tyylikkäät, catwalk-tulokset muutamassa sekunnissa.

Tuotetiedot

EAN 6959150019148
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja