Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Bajsspelet

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Bajsspelet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

23,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Pelit, Almanakat ja kalenterit
  • Kirja
  • Muu
  • Swedish

ALLA HAR RÄTT TILL EN TOALETT! För varje sålt spel skänker Nicotext 10 kronor oavkortat till Wateraid. 

WaterAid är en internationell organisation som jobbar för att förändra människors liv genom att förbättra tillgången till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen.

Bajsspelet är ett roligt brädspel för barn i kiss- och bajsåldern.

Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt. Kom ihåg, försten till toaletten vinner!

Nu med två nya bajskorvar: Emojibajs & Bäbisbajs!

Så välj bajskorv och var med du också i detta skitroliga spel!

Recensioner:
"Barnen tyckte det var jättekul, särskilt eftersom det fanns flera olika bajskorvar att välja mellan och majoriteten av dem gillade att göra de obligatoriska pruttljuden."
HÖGSTA BETYG!
Betyg: 5/5
Sydöstran / BLT, 13 december 2018

"Kiss och bajs blir en aldrig för gammal för och det här tämligen busenkla brädspelet har framkallat gapskratt hos såväl treåringen som 63-åringen."
Betyg: 4/5
Värmlands folkblad, 15 december 2018

"Enkelt och roande för barn (eller vuxna) i kiss- och bajsåldern."
Betyg: 4/5
Kommunalarbetaren, 12 december 2018

"Imponerande många typer av bajskorvar: tio stycken finns att välja på som spelpjäser. Bara det skapar fnissattacker och högljudda funderingar hos barn i rätt ålder. (...) Du slår en tärning och flyter din bajskorv framåt på spelplanen. Hamnar du på en brun ruta ska du göra pruttljud, på en gul ruta kissljud och på en röd ruta ta ett steg tillbaka med din bajskorv. (...) Är kiss och bajs det roligaste du vet har du en högtidsstund framför dig."
Expressen, 7 december 2018

"Flytta din bajskorv på planen. Hamnar du på brunt gör ett pruttljud, på gult ett kissljud. Den som först plumsar ned i toaletten vinner. Två femåringar tjöt av skratt: Skitkul!"
Sydsvenskan / Helsingborgs Dagblad, 5 december 2018

"Prutt Även ett riktigt skitspel är lärorikt (...) Bajsspelet är toppen, konstaterar några av barnen på avdelningen Valhall på Hybelejens förskola på Herrhagen i Karlstad. Jätteroligt att man får välja bajskorv (säger ett av barnen). (...) Förskolelärare Anna Johansson sitter med vid spelbordet. Det är bra för det är tillräckligt enkelt för att de ska klara av att spela själva. Och det är bra träning på att räkna, säger hon. (...) De lär sig så mycket, samarbete, att vänta på sin tur, att man inte alltid vinner och att man ska spela klart även om det inte går så bra, säger hon."
Betyg: 4
Nya Wermlands-Tidningen, 1 december 2018


"Ett lättsamt tärningsspel som lockar till en hel del skratt hos både barn och vuxna. Olika modeller av bajskorvar tävlar mot varandra och först till toaletten vinner. För att slippa straffas med bakåtsteg på vissa rutor måste man göra prutt- eller kissljud. Enkla spelregler och söta spelfigurer. (...)" 
Västerbottens-Kuriren, 1 december 2018

"Du är en bajskorv och du har bråttom till toaletten. Du tävlar mot andra bajskorvar på en bana där överraskande kiss- och pruttpauser gör racet lite mer oförutsägbart och tokigt. Först till plums i porslinstronen vinner. (...) Komma igång-tid: Mycket snabb start om du inte fastnar i den tunga existentiella frågan om vilken typ av spillning du identifierar dig bäst med."
Borås tidning, 30 november 2018

Välj om du ska vara hård-bajs, lösbajs, bebis-bajs, emoji-bajs eller någon annan av de åtta bajsklumparna och skynda dig så fort du kan till toaletten. På vägen måste du ibland göra ett pruttljud, ibland ett kissljud. Populära Bajsspelet är ingen nyhet, men det firar 10 år i år. Ett enkelt och skitroligt spel för de allra yngsta, som tycker att det är kul med kiss och bajs.
Tidningen 7, 29 november 2018

"Bajsspelet (Nicotext) för barn och vuxna i alla åldrar. Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt."
Förskoletidningen, nr 3, 2017

"Under spelets gång får man bland annat göra pruttljud, vilket var mycket populärt."
Förskolan lärarnasnyheter.se, 7 december 2016

"Min fyraåring älskar det här spelet! Det är lätt att förstå och man ska göra bajs- och kissljud. Hur kan någon tycka det är tråkigt liksom?"
Betyg: 4/5
Föräldrar & Barn, nummer 19, nov-dec 2013

"Ett enkelt spel med gulliga bajskorvar ... I början var de vuxna mer fnissiga än barnen, men efter ett tag blev det mycket ljudande runt bordet."
Svenska Dagbladet, 8 december 2010
Laji:
Pelit
Almanakat ja kalenterit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789186283254
Julkaisija:
Nicotext
Sidottu:
Muu
Kieli:
Swedish
ISBN:
9789186283254
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Bajsspelet

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.