Palaa ylös
Fysiologi : med relevant anatomi (bok + digital produkt)

1 / 1

Fysiologi : med relevant anatomi (bok + digital produkt)

Margareta Rasmusson, Olle Henriksson

59,90 €
Denna fjärde uppdaterade upplaga har bland annat utökats med figurer/bilder, tabeller och text i framförallt kapitlen om styrning, rörelseförmågan, gasutbytet och kroppsvätskeregleringen. Även antalet pedagogiska rutor med koppling av fysiologin till
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Ruotsi
  • Margareta Rasmusson, Olle Henriksson
Lue lisää
Denna fjärde uppdaterade upplaga har bland annat utökats med figurer/bilder, tabeller och text i framförallt kapitlen om styrning, rörelseförmågan, gasutbytet och kroppsvätskeregleringen. Även antalet pedagogiska rutor med koppling av fysiologin till sjukdomar och vardagssituationer har utökats och i viss mån uppdaterats. Denna lärobok är helt igenom svenskproducerad och anpassad till de krav som ställs vid grundutbildningar till olika vårdyrken på universitets- och högskolenivå i Sverige. Boken, som är rikt illustrerad och baserad på de senaste forskningsrönen, fokuserar på de kunskaper i fysiologi och anatomi vilka är nödvändiga för att förstå patofysiologin vid de vanligaste sjukdomarna. Varje kapitel avslutas med nyckelord som kan användas för repetition. I boken finns en utförlig ordlista med förklaringar till de viktigaste uttrycken och termerna.

Boken är i första hand tänkt som läromedel vid grundutbildning av sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och liknande utbildningar på högskolenivå. Den kan också användas av redan yrkesverksamma och andra som är intresserade av fysiologi.
Laji Lääketiede
Formaatit Kirja
EAN 9789144115948
Julkaisija Studentlitteratur AB
Sidottu Kovakantinen
Kieli Ruotsi
ISBN 9789144115948
Opetusmateriaali 0
Koko 369
Kirjailija Margareta Rasmusson Olle Henriksson
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja