Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Pöyrisjärven erämaa 1:50 000

1 / 1

Pöyrisjärven erämaa 1:50 000

16,30 €
Tuntureita, dyynejä ja jokireittejä Pöyrisjärven erämaa-alue sopii mainiosti sekä päiväretkeilijälle että kokeneelle omatoimivaeltajalle. Merkityt reitit keskittyvät Hetan ja Näkkäläjärven välille. Muualla tunturissa kuljetaan merkitsemättömiä polkuj
  • Kartat
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
Lue lisää
Tuntureita, dyynejä ja jokireittejä
Pöyrisjärven erämaa-alue sopii mainiosti sekä päiväretkeilijälle että kokeneelle omatoimivaeltajalle. Merkityt reitit keskittyvät Hetan ja Näkkäläjärven välille. Muualla tunturissa kuljetaan merkitsemättömiä polkuja tai omien mielihalujen mukaisesti. Maastopyöräilijöille on suunniteltu kattava reitistö.

Erämaan halki virtaavista joista Pöyrisjoki on vaativa ja sisältää myös laskukelvottomia koskia. Käkkälöjoki sopii myös harrastustaan aloitteleville melojille.

Käytämme kartoissamme laserkeilausaineistoa, minkä ansiosta maastotiedot korkeuskäyrineen ovat aiempaa tarkkapiirtoisemmat. Karttamme painetaan Tyvek-materiaalille, joka on vedenkestävää ja repeämätöntä. Nerokkaan lehtijaon ansiosta kaikki alueen tärkeimmät retkikohteet mahtuvat yhdelle kartalle.
Laji Kartat
Formaatit Kirja
EAN 9789189079045
Julkaisija Calazo Förlag
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789189079045
Opetusmateriaali 0
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja