Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Rising Moon. Surulaulu

1 / 1

Rising Moon. Surulaulu

35,50 €
36 €
Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja saa odotetun jatkon! Sarjan ensimmäinen ja toinen osa ovat Evanescent - Katoavainen ja Kaikkivaltias. Fantasia-trilogian päättää Surulaulu, joka toimii hyvin myös itsenäisenä teoksena. Päätösosassa Tega
  • Fantasia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Sarianna Suorsa
Lue lisää
Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja saa odotetun jatkon! Sarjan ensimmäinen ja toinen osa ovat Evanescent - Katoavainen ja Kaikkivaltias. Fantasia-trilogian päättää Surulaulu, joka toimii hyvin myös itsenäisenä teoksena.

Päätösosassa Tegan Roy herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Sieltä hän löytää paikan jonne kuuluu, perheensä ja ystäviä. Kaikkea sitä uhkaa kuitenkin sota, jonka Cedrig aikoo viimein toteuttaa liittolaistensa kanssa. Cedrig on edelleen Teganin perässä, ja hän punoo inhottavia juonia satuttaakseen ja heikentääkseen tätä.

Lunar Eclipsen sotilaskoulussa Alisha ja Alaric valmistautuvat sotaan ystäviensä kanssa. He suunnittelevat myös pakoa päästäkseen Teganin luokse. Dante pysyy Alishan ja Alaricin suojana, mutta aikoo taistella Lunar Eclipsen rinnalla Rising Moonia vastaan.

Sota syttyy, ja Rising Moon ja Tegan ovat alakynnessä. Heillä on yksi ainoa valttikortti sodan voittamiseen. Onnistuvatko he käyttämään sen? Kuinka paljon Tegan on valmis menettämään, jotta hän voi voittaa sodan?
Laji Fantasia
Formaatit Kirja
EAN 9789525965087
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525965087
Opetusmateriaali 0
Sarja Rising Moon
Koko 320
Kirjailija Sarianna Suorsa
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja