Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
CEVNI Euroopan sisävesiliikenteen säännöstö

1 / 1

CEVNI Euroopan sisävesiliikenteen säännöstö

47,50 €
48 €
Veneilijän CEVNI-opas esittelee vesiteiden liikennesäännöt, jotka koskevat Euroopan joki- ja kanavaverkostoa. YK:n Euroopan talouskomission laatimat säännöt on kirjassa suomennettu täsmällisesti ja alkuperäistä numerointia noudattaen. Veneilijä voi
  • Muut urheilulajit
  • Kirja
  • Kierreselkäinen
  • Suomi
Lue lisää
Veneilijän CEVNI-opas esittelee vesiteiden liikennesäännöt, jotka koskevat Euroopan joki- ja kanavaverkostoa. YK:n Euroopan talouskomission laatimat säännöt on kirjassa suomennettu täsmällisesti ja alkuperäistä numerointia noudattaen.

Veneilijä voi osoittaa pätevyytensä huviveneen kuljettamiseen Euroopan sisävesillä kansainvälisellä huviveneen kuljettajan pätevyyskirjalla, jossa on kelpoisuusmerkintä I (Inland Waters). Kelpoisuus edellyttää hyväksyttyä tutkintoa sisävesien liikennesääntöjen tuntemisesta. Opaskirja soveltuu tutkintoon tähtäävään itseopiskeluun ja kurssien oppimateriaaliksi. Sisävesipätevyyden jo omaavat veneilijät voivat oppaan avulla päivittää tietonsa CEVNI-säännöstön revision 5 tasalle.

Kirja on tarkoitettu veneessä mukana pidettäväksi. Teos on hyödyllinen jokaiselle, joka suunnittelee venematkaa Keski-Euroopan sisävesille.
Laji Muut urheilulajit
Formaatit Kirja
EAN 9789526961415
Julkaisija Suomen purjehdus ja veneily
Sidottu Kierreselkäinen
Kieli Suomi
ISBN 9789526961415
Opetusmateriaali 0
Koko 104
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja