Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Sapiens
Sapiens

1 / 2

Sapiens

Yuval Noah Harari

18,30
100 000 vuotta sitten maapallolla asui ainakin kuusi ihmislajia. Nykyään lajeja on vain yksi: homo sapiens. Miten meidän lajimme onnistui päihittämään muut lajit? Miten metsästäjistä tuli kaupunkien ja kuningaskuntien rakentajia? Miten ryhdyimme usko
  • Luonnontiede, Biologia
  • Kirja
  • Isokokoinen pokkari
  • Suomi
  • Yuval Noah Harari
Lue lisää
100 000 vuotta sitten maapallolla asui ainakin kuusi ihmislajia. Nykyään lajeja on vain yksi: homo sapiens. Miten meidän lajimme onnistui päihittämään muut lajit? Miten metsästäjistä tuli kaupunkien ja kuningaskuntien rakentajia? Miten ryhdyimme uskomaan jumaliin, valtioihin ja ihmisoikeuksiin sekä luottamaan rahaan, kirjoihin ja lakeihin? Miksi alistuimme byrokratialle, aikatauluille ja kuluttamiselle? Ja millaiseksi maailma on muuttumassa?

Kirjassaan Sapiens. Ihmisen lyhyt historia Yuval Noah Harari käy läpi koko ihmisen historian, aina ensimmäisistä maan kamaralla kulkeneista ihmisistä kohti nykypäivää. Lajimme kehitykseen on vaikuttanut useita radikaaleja ja joskus tuhoisiakin läpimurtoja. Miten historian virrat ovat muovanneet ihmistä, yhteiskuntaa ja kaikkea ympärillämme?
Laji Luonnontiede Biologia
Formaatit Kirja
EAN 9789522794703
Julkaisija Bazar
Sidottu Isokokoinen pokkari
Kieli Suomi
ISBN 9789522794703
Opetusmateriaali 0
Sarja Harari
Koko 491
Kirjailija Yuval Noah Harari
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja