Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin
HDMI -SCART -muunnin

1 / 8

HDMI -SCART -muunnin

(2 arvostelut)
17,49
18 €
Muuntaa HDMI:n analogisignaaliksi: Nyt voit katsella kuviasi ja videoitasi laitteista, joissa on HDMI-liitäntä, kuten kannettavasta tietokoneesta tai Blu-Ray-soittimesta, myös vanhemmalla televisiolla, VHS / VCR: llä, projektorilla tai DVD-tallent
  • Katso sisältöä vanhemman television HDMI -lähteest
  • Muuntaa HDMI / MHL: n SCART: ksi (CVBS)
  • Tukee tavallisia TV -formaatteja NTSC ja PAL
  • Analogisesta digitaaliseen signaalinmuunnin
  • Yhteensopiva HDMI 1.3b: n ja vanhempien kanssa
Lue lisää
Muuntaa HDMI:n analogisignaaliksi: Nyt voit katsella kuviasi ja videoitasi laitteista, joissa on HDMI-liitäntä, kuten kannettavasta tietokoneesta tai Blu-Ray-soittimesta, myös vanhemmalla televisiolla, VHS / VCR: llä, projektorilla tai DVD-tallentimella. Sovitin muuntaa digitaaliset HDMI- ja MHL -signaalit analogisiksi SCART (CVBS) -signaaleiksi.

Käyttäjäystävällinen signaalimuunnin: Muunnin on erittäin helppokäyttöinen. Plug-and-play-kytketty, ajureita ei tarvita.

NTSC- ja PAL -tuki: Tämä HDMI -Scart -muunnin tukee normaaleja NTSC- ja PAL -TV -formaatteja. Signaalimuunnin on yhteensopiva HDMI 1.3b:n ja vanhempien kanssa. Sisältää USB -kaapelin virtalähteelle tietokoneen tai virtalähteen kautta.

Tekniset tiedot:

Tulo: 1 x HDMI
Lähtö: 1 x SCART

Tulotarkkuus: 640x480 @ 60Hz, 800x600 @ 60Hz, 1024x768 @ 60Hz, 1280x720 @ 60Hz, 1280x1024 @ 60Hz, 1360x768 @ 60Hz, 1600x1200 @ 60Hz, 1920x1080 @ 60Hz, 576p / 60Hz, 720p50 / 60Hz, 1080i50 / 60Hz, 1080i50 , 24/25/50 / 59,94 / 60 Hz.

Ulostulo: PAL, NTSC

Mitat: 88 x 58 x 26 mm

TÄRKEÄÄ: Tämä sovitin muuntaa HDMI: stä Scartiksi, ei päinvastoin. Päinvastaiseen muuntamiseen tarvitset Scart to HDMI -muuntimen!

 Paketti sisältää:

1 x HDMI -SCART -sovitin

1 x USB -latauskaapeli (pistorasiaan liittämistä varten tarvitset myös verkkolaitteen)

1 x käyttöohje

 

Mitä HDMI -SCART -muunnin tekee?
HDMI on nykyään yksi yleisimmin käytetyistä rajapinnoista äänen ja videon siirtoon; se tarjoaa korkean resoluution kuvan, elokuvan ja äänen lisäksi myös nopean siirron. Kaikilla kotitalouksilla ei kuitenkaan ole televisiota tai muuta haluttua näyttöä HDMI -tulolla. Vanhat televisiot ja muut SCART -liitännällä varustetut laitteet ovat edelleen käytössä. Siksi herää kysymys: Voinko tehdä HDMI -laitteestani yhteensopivan esimerkiksi vanhan television käyttöä varten?

HDMI (High Definition Multimedia Interface) on käyttöliittymä, joka mahdollistaa äänen ja videon siirtämisen kokonaan digitaalisesti näyttöön. Tämä tarkoittaa, että sekä ääni- että videodatan on oltava digitaalisessa muodossa, jotta HDMI -kaapeli voi tunnistaa tiedot ja siirtää ne muille laitteille.

SCART (Syndicate of Constructeurs d'Appareils) on vanhempi käyttöliittymä, jota käytettiin usein televisioissa ja videonauhureissa. SCART-liitännän suuri etu oli, että se tukee erilaisia analogisia siirtoreittejä, kuten komposiittivideo, S-video tai RGB. Mutta SCART ei voi käsitellä digitaalisia lähetysmenetelmiä. Toisin kuin HDMI -liitäntä, tässä lähetetään vain analogisia signaaleja, esimerkiksi videonauhurista televisioon. Molempien signaalien - äänen ja videon - on siksi oltava saatavilla analogisessa muodossa.

Jotta vanhemman näytön SCART -tulo pystyisi käsittelemään digitaalisia signaaleja uudemmasta laitteesta, jossa on HDMI -lähtö, ne on ensin muunnettava analogisiksi. Tätä varten tarvitset ns. HDMI-SCART-muuntimen. Analogisen ja digitaalisen lähetyksen yhteensopimattomuuden vuoksi "mekaaninen" sovitinkaapeli ei riitä lähettämään videota HDMI: stä SCARTiin, vaan vaatii laitteen, joka muuntaa signaalit. (HDMI -SCART -standardikaapelilla joko laadun heikkeneminen on suuri tai lähetys ei toimi ollenkaan.)

Scart to hdmi -muuntimen avulla kaikki digitaaliset ääni- ja videotiedot voidaan muuntaa analogisiksi. Liitä molemmat laitteet muuntimeen, ja se huolehtii tulevien digitaalisten signaalien ja analogisen lähdön muuntamisesta. Scart to HDMI -muuntimen avulla voit jatkaa kätevästi vanhojen laitteidesi käyttöä!

]]>

Pikafaktat

  • Katso sisältöä vanhemman television HDMI -lähteest
  • Muuntaa HDMI / MHL: n SCART: ksi (CVBS)
  • Tukee tavallisia TV -formaatteja NTSC ja PAL
  • Analogisesta digitaaliseen signaalinmuunnin
  • Yhteensopiva HDMI 1.3b: n ja vanhempien kanssa

Tuotetiedot

EAN 7314280032730
P

Petri73

2 vuosia sitten

Edullinen ja yksinkertainen laite, joka toimii moitteetta tuotekuvauksen mukaisesti.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

o

ostaja

vuosi sitten

En suosittele, huonoa muovia, hdmi liitin pysyy huonosti kiinni, hidas toimitus