Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kellon ranneke metallia 18mm - Musta
Kellon ranneke metallia 18mm - Musta
Kellon ranneke metallia 18mm - Musta
Kellon ranneke metallia 18mm - Musta

1 / 4

Kellon ranneke metallia 18mm - Musta

13,90 €
Sovita älykellosi henkilökohtaiseen tyyliisi tai ulkoasuusi tämän tyylikkään ruostumatonta terästä olevan Milanese Loop mesh rannekkeen avulla. Ranneke on sekä tyylikäs ja mukava käyttää ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Säädä hihnan pituutta hel
Lue lisää
Sovita älykellosi henkilökohtaiseen tyyliisi tai ulkoasuusi tämän tyylikkään ruostumatonta terästä olevan Milanese Loop mesh rannekkeen avulla. Ranneke on sekä tyylikäs ja mukava käyttää ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Säädä hihnan pituutta helposti soljen avulla saadaksesi sen istumaan optimaalisesti ranteessasi.

Koko: 18 mm
Väri: Musta
Materiaali: Ruostumaton teräs

Yhteensopivuus: MI watch, vivomove 3s, vivoactive 4s, Fossil Women's Sport/Fossil Women's Charter HR/ Fossil Women's Gen 4 Q Venture HR / Fossil Women's Gen 3 Q Venture Smartwatch, Huawei Smart Watch 1 /Honor S1 /fit, Ticwatch C2, NOKIA STEEL 36MM / NOKIA STEEL HR 36mm / NOKIA WITHING STEEL36mm, ASUS zenwatch 2 1.45", LG watch style.

(Ainoastaan ranneke, kello ei sisälly tuotteeseen).
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .