Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Rei'itetty silikoniranneke Polar Vantage M, musta
Rei'itetty silikoniranneke Polar Vantage M, musta
Rei'itetty silikoniranneke Polar Vantage M, musta

1 / 3

Rei'itetty silikoniranneke Polar Vantage M, musta

(2 arvostelut)
21,90
22 €
Sovita henkilökohtaiseen tyyliisi tai ulkoasuusi tämä tyylikäs vaihtoranneke, joka sopii sinun Polar Vantage M älykelloosi. Ranneke on valmistettu pehmeästä, mutta kestävästä silikonista, joka on niin mukava, että sitä voidaan käyttää ympäri vuorokau
Lue lisää
Sovita henkilökohtaiseen tyyliisi tai ulkoasuusi tämä tyylikäs vaihtoranneke, joka sopii sinun Polar Vantage M älykelloosi. Ranneke on valmistettu pehmeästä, mutta kestävästä silikonista, joka on niin mukava, että sitä voidaan käyttää ympäri vuorokauden. Rei'itetty kuvio ei ole ainoastaan tyylikäs yksityiskohta, vaan antaa rannekkeen alla olevan ihon hengittää. Säädä helposti hihnan pituutta saadaksesi sen istumaan optimaalisesti ranteessasi.

Väri: Musta
Materiaali: Silikoni
Yhteensopivuus: Polar Vantage M

(Ainoastaan ranneke, kello ei sisälly tuotteeseen).

Tuotetiedot

EAN 7313380522950
Valmistajan tuotenumero EDA00296901C
T

Ted32

vuosi sitten

Solki huomattavasti huonompi kuin alkuperäisessä. Hihna ei tämän vuoksi pysy lenkin alla ja törröttää. Maksan mielummin alkuperäisosasta.

T

Terttu

vuosi sitten

Rannekkeen kiinnitysmekanismi ei ilmeisesti oikein toiminut. Luulin kamppailun jälkeen saaneeni paikoilleen, mutta irtosi sekä ylä että alapuolelta muutamassa päivässä. En suosittelisi tuotetta juuri kenellekään tämän kokemuksen pohjalta. Lopulta käytin vain 'lenksun' vanhan rannekkeen kanssa. Kello, johon näitä kokeilin on Polar Vantage M.