Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi
Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi

1 / 11

Robottiruohonleikkuri 1500m² - Ultraäänianturit - Lyfco E1820 WiFi

849
Robottiruohonleikkuri ultraääniantureilla - 1500 m² leikkuualue ja WiFi-sovellus Vihdoinkin tämän vuoden uusi robottiruohonleikkureiden malli on täällä! Lyfco E1820 on hyvin samanlainen kuin sisarmallinsa E1800 . Ne erottuvat uusista ultraäänia
  • Nurmikolle 1500 m² asti
  • Tehokas 4,4 Ah 24 V litiumakku
  • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
  • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella
  • Toimii jopa 3 tuntia latauksella
Lue lisää

Robottiruohonleikkuri ultraääniantureilla - 1500 m² leikkuualue ja WiFi-sovellus

Vihdoinkin tämän vuoden uusi robottiruohonleikkureiden malli on täällä! Lyfco E1820 on hyvin samanlainen kuin sisarmallinsa E1800. Ne erottuvat uusista ultraääniantureista, jotka tekevät robottiruohonleikkurista minimaalisen törmäysriskin. Tämä tekee Lyfco E1820: sta todella hyvän navigaattorin nurmikolla!

Ultraäänianturit optimaaliseen ajoon

Lyfco E1820 on varustettu päivitetyillä antureilla, joissa on ultraäänitekniikka. Tämän tyyppinen anturi toimii niin, että se lähettää äänisignaaleja, joita me ihmiset emme kuule, ja mittaa sitten etäisyyden ympäristöönsä, kun ääni pomppii takaisin. Tämä tarkoittaa, että E1820 muuttaa suuntaa ennen törmäämistä esteisiin, toisin kuin vastaavat mallit, joissa ei ole ultraääniantureita, joiden on ensin törmättävä kohteeseen ennen kuin havaitaan, että jotain seisoo reitin tiellä. Tämä ominaisuus pidentää robottiruohonleikkurin käyttöikää, koska siihen ei kohdistu yhtä paljon iskuja kuin mihin tahansa muuhun malliin.

Tehokas 4.4Ah 24V litiumakku - 3 tuntia leikkausaikaa yhdellä latauksella

Alhaisesta hinnasta huolimatta Lyfco E1820 on varustettu erittäin tehokkaalla 24 V: n litiumakulla, jonka kapasiteetti on huikea 4.4 Ah, mikä on suurempi kuin mitä monilla kaksi kertaa kalliimmilla robottiruohonleikkureilla on. Vahvan akun ansiosta kone voi toimia jopa 3 tuntia ja leikkaa 500 m² nurmikkoa yhdellä latauksella. Kun Lyfco E1820 on lopettanut leikkaamisen, se palaa automaattisesti latausasemalle lataamaan seuraavaa kierrosta varten!

Tehokas 4.4 Ah: n litiumakku on erittäin kallista. Siksi monet valmistajat päättävät käyttää pienempiä paristoja, joiden akun kapasiteetti on vain 1-3 Ah. Tuloksena on, että robottiruohonleikkuri, jonka akku on liian heikko, voi leikata vain 45-60 minuuttia yhdellä latauksella.

Monet hienovaraisuudet ja uusin tekniikka

Robottiruohonleikkuri voidaan ohjelmoida niittoon valittuina päivinä ja vuorokaudenaikoina. Nurmikko voidaan jakaa viiteen eri leikkuuvyöhykkeeseen eri ohjelmilla. Uuden reunanleikkuutekniikan avulla voit asettaa, kuinka Lyfco E1820: n tulisi toimia reunoja pitkin - joko leikata reunan viereen tai juuri reunan yli, jotta ruohonterät eivät jää taakse. Voit helposti asettaa kaikki laitteen asetukset selkeästä LCD-näytöstä. Valikkokielenä on mahdollista käyttää ruotsia.

Lyfco E1820 on myös varustettu uusilla pyörillä, mikä tarkoittaa, että se saa erittäin hyvän pidon sekä märillä että kaltevilla nurmikoilla. Veitsilevy pyörii erittäin nopeasti Lyfco E1820:ssa, jolloin robotti voi liikkua nopeammin kuin useimmat robottiruohonleikkurit nurmikon poikki ja leikata nurmikon siististi ja nopeasti.

Leikkaa niin hiljaa, että se on tuskin kuultavissa

Lyfco E1820 on yksi hiljaisimmista (<60 dB) koneista, joita olemme testanneet Outl1: ssä, ja siitä kuuluu vain heikko shhhh-ääni nurmikolla työskennellessä verrattuna useisiin kalliimpiin merkkeihin, jotka kuulostavat huomattavasti enemmän. Näin voit antaa E1820:n leikata kaikkina vuorokauden aikoina häiritsemättä naapureita.

Monet ihmiset eivät ajattele, että pari dB on erittäin tärkeä melutasossa, koska dB-asteikko ei ole lineaarinen vaan logaritminen. Vain 3 dB:n desibelilisäys vastaa sitä, että äänenvoimakkuus on kaksi kertaa suurempi. 10 dB: n ero tarkoittaa täyttä 10 kertaa korkeampaa melutasoa. Joten robottiruohonleikkuri, jonka melutaso on 70 dB, kuulostaa jopa 10 kappaletta Lyfco E1820: ta 60 dB: n melutasolla!

Leikkaa ruoho pois uudella niittotekniikalla

E1820 on varustettu uusimmalla leikkaustekniikalla. Leikkaus tehdään veitsenterävillä vapaasti roikkuvilla veitsen terillä, jotka on asennettu pyörivän levyn reunaan, jossa terät pidetään ojennettuina keskipakovoimalla. Tämä aiheuttaa ruohon leikkaamisen pois - ei pudonnut pois. Tuloksena on erittäin sileä leikkauspinta jokaisella yksittäisellä ruohonterällä, mikä stimuloi nurmikon hyvinvointia ja kasvua. Samanlaisia tekniikoita löytyy muiden valmistajien premium-segmentistä malleissa, jotka maksavat yli kaksi kertaa enemmän kuin Lyfco E1820.

Moottoroitu leikkuukorkeus

E1820:ssa on moottoriohjattu leikkuukorkeus, mikä tarkoittaa, että leikkuukorkeutta voidaan ohjata robotin valikosta välillä 2,5-5,5 cm. Leikkuukorkeus säädetään automaattisesti asetettuun leikkuukorkeuteen moottorilla, mikä on erittäin kätevää. Leikkuuleveys on 21 cm.

Helppo kuljettaa muualle

Huolimatta siitä, että tämä on suuri malli, leikkuri (lukuun ottamatta latausasemaa ja virtalähdettä) painaa vain noin 9 kg. Tämä mahdollistaa sen kuljettamisen toiselle alueelle.

WiFi-tuki Android / IOS-sovelluksella

Lyfco E1820:ssa on WiFi-tuki. Sen avulla voit hallita Lyfco E1820 -laitettasi matkapuhelimesta sovelluksella (iPhone ja Android), etkä tarvitse erillistä kaukosäädintä. Sovelluksesta voit hallita mukavasti useimpia robotin toimintoja ja asetuksia. Leikkaa ruoho sohvalta tai sängystä!

Sisäänrakennettu salamasuojaus

Robottiruohonleikkurit ovat erityisen alttiita salamaniskuille, koska maassa on rajakaapeli, joka valitettavasti myös ohjaa jännitteen latausasemalle. Tämän vuoden malleissa Lyfco-robottiruohonleikkurissa laturiin on nyt rakennettu ainutlaatuinen salamasuoja, joka lisää mahdollisuuksia selviytyä lähellä olevasta salamaniskusta. Huomaa, että salamasuojaus ei suojaa robottia suoralta osumalta.

Ero E1820: n ja muiden aiempien mallien välillä

Toisin kuin aikaisemmissa malleissa, E1820 on suurempi malli, jolla on suurempi akun kapasiteetti ja suurempi leikkuuleveys, minkä ansiosta se kestää vielä suurempia nurmikoita. E1820:ssa on myös ohjauspaneeli näytöllä. Kaikkia toimintoja ja asetuksia voidaan ohjata sekä robotin ohjauspaneelista että WiFi-sovelluksesta. Se on myös varustettu kätevällä moottoriohjatulla leikkuukorkeudella, jossa leikkurin pieni moottori asettaa valitun leikkuukorkeuden. Joten sinun ei tarvitse säätää leikkuukorkeutta manuaalisesti. E1820: lla on myös pienempi virrankulutus valmiustilassa ja huomattavasti parempi kantama WiFi: ssä - erittäin hyvä, jos sinulla on suuri tontti tai huono ulkopeitto. Se on myös varustettu uudella leikkaustekniikalla, jossa on hieman korkeampi varustetaso.

Tärkeimmät turvaominaisuudet

Tämä robottiruohonleikkurin malli on varustettu monilla tärkeillä turvaominaisuuksilla. Lyfco E1820 pysähtyy välittömästi, ei vain, jos se nostetaan, ajetaan esineeseen tai kaatuu, vaan myös jos robottiruohonleikkuria kosketetaan aktivoimalla kosketusanturi, joka tunnistaa kosketuksen. Tämä on tärkeä turvaominaisuus, joka useimmista (jopa paljon kalliimmista) robottiruohonleikkureista puuttuu.

Muista, että jos nurmikollasi on sähkömagneettisia häiriöitä esimerkiksi sähkökaapelista tai maalämpöpumpusta, saatat joutua vetämään reunalankaa näiden alueiden ympäriltä, jotta robotti ei epäluota rajakaapelin kenttään.

Tämä sisältyy hintaan

Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen: 100 m erotinkaapeli, 100 kiinnitystappia erotinkaapeliin, 10 liitosliitäntää erotinkaapeliin, 3 ylimääräistä pidiketerää, latausasema ja virtalähde. Muita rajauskaapeleita ja kiinnitystappeja on saatavana lisävarusteina myymälässä.

Rajauskaapelin ulkohalkaisija: 2,1 mm
Rajakaapelin johtimen pinta-ala: 0,5 mm²

Takuu

Outl1 myy robottiruohonleikkureita 1 vuoden takuulla.

Pikafaktat

  • Nurmikolle 1500 m² asti
  • Tehokas 4,4 Ah 24 V litiumakku
  • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
  • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella
  • Toimii jopa 3 tuntia latauksella

Tekniset tiedot

Merkki Lyfco
Mallinimi E1820 WiFi
LED-näyttö Kyllä
Kaukosäädin Ei
Nimellisteho 85 W
Melutaso 1m etäisyys 60(dBA)
Nettopaino ilman pakkausta 16 kg
Leikkuuala (latausta kohti) 500 m² ± 20%
Suurin nurmikon koko 1500 m² ± 20%
Virtuaalilangan maksimipituus 600 m
Latausaseman koko 44 x 48 x 15 cm (P x L x K)
Leikkuuterien lukumäärä 3
Leikkuukorkeus 2,5-5,5 cm
Leikkuuleveys 21 cm
Leikkausnopeus 35 m/min
Leikkuuterän pyörimisnopeus 3000 rpm
Max kaltevuus 30 astetta
Työaika yhdellä latauksella Jopa 3 tunti
Paristotyyppi Litium
Akun kapasiteetti 4,4 Ah
Akku - latausaika 2 tuntia
Sadetunnistin Kyllä
Automaattinen lataus Kyllä
Nostoanturi Kyllä
Kiertotunnistin Kyllä
Elektroninen kompassi Kyllä
Paineanturi Kyllä
Iskutunnistin Kyllä (edessä ja sivuilla)
Kosketusanturi Kyllä
Salasanasuojattu Kyllä
Mukana virtuaalijohto 100 m
Mukana tarvikkeet 100 m rajauskaapeli (virtuaalijohto), 100 kiinnitysmerkkiä rajauskaapelille, 10 jatkoliitintä rajauskaapelille, 3 ylimääräistä leikkuuterää, latausasema, verkkosovitin
Harjaton leikkausmoottori Ei
Vedenpitävä Kyllä (yläpuoli)
Ultraäänianturit Kyllä

Tuotetiedot

EAN 7333421007277
Valmistajan tuotenumero 105-2-94
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja