Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
El Scooter Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black
El Scooter Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black
El Scooter Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black
El Scooter Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

1 / 4

El Scooter Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

509 €
Tuotekuvaus Tehokas ja virtaviivainen Xiaomi Mi Electric Scooter 3 -sähköpotkulauta suoriutuu vaivatta lyhyistä ja keskimittaisista matkoista. Vain muutamassa sekunnissa käyttökuntoon taittuva skuutti on helppo ja turvallinen turvallinen käyttää. S
Lue lisää

Tuotekuvaus

Tehokas ja virtaviivainen Xiaomi Mi Electric Scooter 3 -sähköpotkulauta suoriutuu vaivatta lyhyistä ja keskimittaisista matkoista. Vain muutamassa sekunnissa käyttökuntoon taittuva skuutti on helppo ja turvallinen turvallinen käyttää. Se on myös helppo kantaa mukana tarpeen vaatiessa. Sähköpotkulaudan ohjausjärjestelmä tuntuu luonnolliselta ja yksinkertaiselta käyttää. Ilmatäytteisten renkaiden ansiosta skuutilla ajaminen on tasaista ja mukavaa. Tehokas ja lukkiutumaton kaksoisjarrujärjestelmä on turvallinen ja sen ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy pehmeästi. Mi Home -puhelinsovelluksella on helppo hallita sähköpotkulaudan toimintoja.

  • Näyttävä ja nykyaikainen muotoilu
  • Suorituskykyinen akusto riittää jopa 30 kilometrin matkaan
  • Tehokas moottori jaksaa liikuttaa sähköpotkulautaa myös ylämäessä
  • Uuden EN 17128:2020 -turvastandardin mukainen
  • Lukkiutumaton kaksoisjarrujärjestelmä
  • Liukumattomat ja iskunkestävät kumipyörät
  • Yhteensopiva Mi Home -puhelinsovelluksen kanssa

Suorituskykyinen sähköpotkulauta liikkuu vaivatta ylämäessäkin

Ilmailustandardin vaatimukset täyttävästä alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä ja kevyt käyttää. Materiaali on myös ruostumatonta. Matkat taittuvat nopeasti, sillä skuutti kykenee enimmillään 25 kilometrin tuntinopeuteen. Jopa 300 watin teholla (tai 600 watin hetkellisellä enimmäisteholla) suoriutuva harjaton sähkömoottori pärjää myös ylämäessä ja tehoa riittääkin jopa 16 prosentin nousukulmaan.

Tehokkaasta akusta riittää virtaa pitkälle

Tehokas 7 650 milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 30 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Kehittyneen akkuteknologian ansiosta akusto osaa asettaa itsensä lepotilaan ollessaan päiväkausia alle 30 prosentin varauksessa. Teknologia suojaa akkua ja pidentää sen käyttöikää.

Turvallisuusstandardien mukainen

Uuden EN 17128:2020 -turvastandardin mukainen sähköpotkulauta on turvallinen käyttää noudatettaessa polkupyöräilijöille määrättyjä liikennesääntöjä.

Kestävät renkaat tekevät liikkumisesta huoletonta ja miellyttävää

Sähköpotkulaudan isokokoiset 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat kestävät ajoa ja kulutusta. Jykevien kumipäällysteisten renkaiden ja vahvistetun keskiön ansiosta liikkuminen tuntuu miellyttävältä erilaisilla teillä epätasaisuuksista huolimatta. Rengasmateriaali myös suojaa renkaita tehokkaasti hajoamiselta kohdatessaan esimerkiksi teräviä kiviä.

Turvallista ja pehmeää jarruttamista

Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä. Sen ansiosta skuutti on turvallinen käyttää ja jarrutus tapahtuu pehmeästi. Etupyörässä on lukkiutumaton ABS-E-jarru ja takapyörässä tehokas levyjarru. Sähköpotkulauta osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen laitteen käyttövoimaksi.

Kulkee helposti mukana

Edeltävää mallia kevyempi skuutti on vain 13,2 kilogramman painoinen. Keveytensä ansiosta sähköpotkulauta on vaivaton nostaa vaikkapa auton tavaratilaan tai kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa. Näin se on myös helposti kannettava. Pienikokoinen sähköpotkulauta onkin helppo ottaa mukaan toimistolle tai kotiin.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja