Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Déja Vu - The Arista Recordings 1979-1994 (12CD)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Déja Vu - The Arista Recordings 1979-1994 (12CD)

Kirjoita arvostelu

Warwick Dionne


109,95 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-15 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Warwick Dionne
  • Soul & R&B, Boxar
  • CD

Disc 1

  • Who, What, When, Where, Why (Dionne: Expanded Edition)
  • After You
  • The Letter
  • I’ll Never Love This Way Again
  • Déjà Vu
  • Feeling Old Feelings
  • In Your Eyes
  • My Everlasting Love
  • Out Of My Hands
  • All The Time
  • Bonus Tracks: Never Gonna Let You Get Away (Solo)
  • The Last One To Be Loved
  • Never Gonna Let You Get Away (Duet With Barry Manilow)
  • Night And Day (Dionne Warwick Sings Cole Porter)
  • I Love Paris
  • I Get A Kick Out Of You
  • A. What Is This Thing Called Love?/B. So In Love (Medley)
  • You’re The Top
  • I’ve Got You Under My Skin
  • Begin The Beguine
  • It’s All Right With Me
  • Anything Goes
  • You’d Be So Nice To Come Home To
  • All Of You
  • I Concentrate On You
  • Just One Of Those Things
  • Night And Day (Jazz Version)
  • Sunny Weather Lover (Friends Can Be Lovers: Expanded Edition)
  • Age Of Miracles
  • Where My Lips Have Been
  • Friends Can Be Lovers
  • Love Will Find A Way (With Whitney Houston)
  • Much Too Much
  • Til The End Of Time
  • The Woman That I Am
  • Fragile
  • I Sing At Dawn
  • Bonus Tracks: A True Love (Duet With Sacha Distel)
  • Who’s Counting Heartaches (Duet With Johnny Mathis)
  • I Don’t Need Another Love (With The Spinners)
  • Jobim Medley: Retrato Em Branco E Preto (Variation)/How Insensitive/Quiet Nights Of Quiet Stars/Wave/ Waters Of March (Aquarela Do Brasil: Expanded Edition)
  • Virou Areia
  • Oh Bahia
  • Piano Na Mangueira
  • Captives Of The Heart
  • Samba Dobrado
  • Heart Of Brazil
  • N’kosi Sikelel’i – Afrika/So Bashiya Bahlala Ekhaya
  • Brazil (Aquarela Do Brasil)
  • Caravan
  • Flower Of Bahia
  • 10,000 Words
  • Bonus Tracks: To Say Goodbye (With Edu Lobo)
  • Love Me
  • Lullaby
  • Bridges (Travessia)
  • Rainy Day Girl (With Ivan Lins)
Disc 3:
*Track 7: Hit Records Medley
Walk On By/Anyone Who Had A Heart/ You’ll Never Get To Heaven/A House Is Not A Home/Message To Michael/ Trains And Boats And Planes/The Look Of Love/Close To You/Do You Know The Way To San Jose?/Valley Of The Dolls/There’s Always Something There To Remind Me/Make It Easy On Yourself/Promises, Promises/What The World Needs Now Is Love/Then Came You

Warwick Dionne
Soulmusic Re
Soul & R&B


Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.