Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Torkku Unimaski
Torkku Unimaski
Torkku Unimaski

1 / 3

Torkku Unimaski

29,90
Kehon sisäistä vuorokausirytmiä säätelee valoisuus. Kun ulkoa tai elektroniikkalaitteistamme tuleva valo saavuttaa silmämme, aivomme luulevat sen olevan auringon lähettämää sinistä valoa ja viestittää keholle, että on aamu ja aika herätä. Tätä valoa
Lue lisää

Kehon sisäistä vuorokausirytmiä säätelee valoisuus. Kun ulkoa tai elektroniikkalaitteistamme tuleva valo saavuttaa silmämme, aivomme luulevat sen olevan auringon lähettämää sinistä valoa ja viestittää keholle, että on aamu ja aika herätä. Tätä valoa vastaan on hyvä puolustautua silmien päälle laitettavan unimaskin avulla.

Unimaskimme on äärimmäisen pehmeä ja estää kokonaan valon pääsyn silmiin yöllä tai matkustamisen aikana. Huolella valittu kangas on hengittävää materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Unimaskissamme on tarrakiinnitys, joka on miellyttävämpi ja helpompi säätää sopivan kokoiseksi kuin pään taakse tulevat kuminauhalla toimivat maskit.

 

Pesuohje: käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä miedolla pesuaineella. Konepesua emme suosittele, sillä se voi vaurioittaa tarrakiinnitystä.

 

Tuotetiedot

Valmistajan tuotenumero 4528735289411
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja