Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Kattosuihkusetti Messinki QBad Royal

1 / 1

Kattosuihkusetti Messinki QBad Royal

350 €
Kattosuihkusetti Messinki QBad Royal QBadin Royal kattosuihkusetti on kiillotettua messinkiä ja on täydellinen kattosuihkusetti, jossa on termostaattisekoitin, tyylikäs ja trendikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti useimpiin kylpyhuoneisiin. Ter
Lue lisää

Kattosuihkusetti Messinki QBad Royal

QBadin Royal kattosuihkusetti on kiillotettua messinkiä ja on täydellinen kattosuihkusetti, jossa on termostaattisekoitin, tyylikäs ja trendikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti useimpiin kylpyhuoneisiin. Termostaattisekoittimen turvakytkin on 38 astetta. Suurella sadesuihkulautasella/kattosuihkulla voit nauttia upeasta trooppisesta sadesuihkusta. Kattosuihku on 150 cc, mukana toimitetut kromattut liitimet 160 cc.

-Säädettävä mukavuusvirta ja lämpötila.

-Kylmää vettä - min 4 astetta, max 25 astetta

-Kuuma vesi- min 50 astetta, max 90 astetta

Tuotenumero: QBAD10007

QBad on ruotsalainen tuotemerkki, joka myy moderneja yksityiskohtia kylpyhuoneeseen ja puutarhaan. Tuotemerkki tarjoaa pääasiassa sekoittimia, kylpyammeita, kylpyhuonekalusteita, kylpyhuonetarvikkeita, ulkosuihkuja ja kastelulaitteita. Yhdistämme laadun hyviin hintoihin. Qbad on osa -sivustoa, joka ylläpitää 500 neliömetrin kylpyhuonekauppaa Gävlessä,tarjoaa LVI-palveluita ja kylpyhuonekorjauksia ja toimii LVI-sopimusten kanssa.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja