Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 29

    %

Kingsize Säkkituoli - Musta
Kingsize Säkkituoli - Musta
Kingsize Säkkituoli - Musta
Kingsize Säkkituoli - Musta

1 / 4

Kingsize Säkkituoli - Musta

(1 arvostelu)
85

-29%

119 €
ROOMOX KINGSIZE BEANBAG Hyppää puhtaan mukavuuden maailmaan istuen ROOMOX XXL -laukkuun ja unohda arjen stressi. KORKEINTA LAATUA ROOMOX™ Original on täytetty kehoa mukailevilla ja selkää tukevilla polystyreenipalloilla. Säkkituolin päällinen
  • Comfort
  • Price
  • Quality
Lue lisää

ROOMOX KINGSIZE BEANBAG

Hyppää puhtaan mukavuuden maailmaan istuen ROOMOX XXL -laukkuun ja unohda arjen stressi.


KORKEINTA LAATUA

ROOMOX™ Original on täytetty kehoa mukailevilla ja selkää tukevilla polystyreenipalloilla. Säkkituolin päällinen on valmistettu korkealaatuisesta nylonista säilyttäen BeanBag-säkkituolisi uudenveroisena pidempään.


MUKAVUUTTA JOKA HUONEESEEN – JOPA PUUTARHAAN

ROOMOX™ XXL on hyvin monipuolinen ja sopii niin sisätiloihin kuin ulos kesäiseksi pihakalusteeksi. Kun olet kerran kokeillut Beanbag-säkkituolia, et enää halua istua millään muulla istuimella.


KORKEA VASTUS

Puhdistaminen ei myöskään ole ongelma pavupussille. Sen nylonmateriaali ei ole imukykyinen ja se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Papu pussin paino on kevyt 8,0 kg (XXL-versio), mutta se on myös erittäin kestävä. Koska lapset haluavat myös hypätä ROOMOX -tyynyn päälle, kiinnitimme sen turvallisesti! Helmet kiinnitetään kahdesti sekä suurella Safelock-vetoketjulla että Power tarrakiinnitteellä, joten helmien karkaaminen ei ole vaaraa.


BEANBAGS-PERHEEMME

Kaikille löytyy ROOMOX Beanbag!


Materiaali

Materiaalin tyyppi: Polyesteri


Pikafaktat

  • Comfort
  • Price
  • Quality
S

Sapatti

vuosi sitten

Niin vähän täytettä ettei edes 150L lisätäyte riittänyt. Kalliimmaksi tulee tätä täyttää kuin ostaa parempi versio suoraan.