Nice price, Great finds - Osta nyt!

Nice price, Great finds - Osta nyt!

Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

e-kuchcikowo

CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

54,64 €

54,64 €

Varastossa

Pe, 31 tammi - ke, 5 helmi


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Kinkkukeitin on erityinen keittiölaite, joka on suunniteltu erilaisten kinkkujen, lounaslihan ja muiden lihatuotteiden panostamiseen. Helppo käyttää ja rakentaa. Se koostuu pääsäiliöstä, painelevystä ja kannesta, jossa on jousi. Sen avulla voit valmistaa jopa 1,5 kg lihavalmistetta kerralla. Kattilan kyljessä on reikä, jonka avulla voidaan mitata suoraan lihan lämpötilaa. Tätä tarkoitusta varten käytetään tukevasti valmistettua ruostumattomasta teräksestä valmistettua lämpömittaria, joka sopii erinomaisesti erilaisten lihatyyppien paistamiseen. Erikoisasteikko osoittaa tarkasti ihanteellisen kypsennyslämpötilan siipikarjan, sian, vasikan, lampaan ja naudanlihalle. Lämpötila-alue 0°C - +120°C Sarja sisältää myös foliopussit 17x32 cm, 10 kpl pakkauksessa. Pussien käyttö helpottaa lihan laittamista säiliöön sekä valmiin lihatuotteen poistamista. Tuote on valmistettu kokonaan PE:stä, joka on hyväksytty kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Kalvon paksuus 0,04 mm. Kinkkukoneen mitat: Tilavuus: 1,5l Kokonaiskorkeus: 19,5 cm Putken korkeus: 17 cm Halkaisija 11,5 cm Pussin mitat: Tuotteen leveys: 17 cm Tuotteen korkeus: 32 cm (10 kpl) Lihan valmistusmenetelmä kinkkukoneessa - Valittu lihapala tulee marinoida edellisenä päivänä varmistaakseen, että se on kyllästetty kaikilla aromeilla mausteet - Aseta marinoitu liha erityiseen foliopussiin ja laita se sitten pääsäiliöön. - Aseta kinkkukeitin pannulle ja täytä se vedellä 3/4 laitteen korkeudesta. -Alamme lämmittää vettä ja polttaa kinkkua valitun reseptin mukaan. Tyypillisesti sitä tulee keittää noin 75-80°C:n lämpötilassa 2-3 tuntia, jotta lihan lämpötila kohoaa n. 72°C:een. Se ei saa ylittää 80-90°C - Lämpötilaa ohjataan ulkoisella lämpömittarilla. Emme kuitenkaan anna veden kiehua. Kinkku tulee höyryttää, ei keittää - Kun kinkku on höyrytetty, jäähdytä kinkkukone kaatamalla sen päälle kylmää vettä. Annamme sen jäähtyä, laitamme sen jääkaappiin ja vasta 24 tunnin kuluttua, kun liha on saanut tiiviin koostumuksen, otamme pussin valmiin kinkun kanssa.

Artikkelin numero

2008e56f-aa68-5292-bdb5-c8c3b8f8b14e

e-kuchcikowo

CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

54,64 €

54,64 €

Varastossa

Pe, 31 tammi - ke, 5 helmi


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore