Kookosöljyn polyglukosidi - Coco Glucoside 500 ml
31,38 €
31,38 €
To, 5 marras - ma, 9 marras
Kotiinkuljetus
Turvallinen maksaminen
14 päivää avoin osto
Myyjä ja toimittaja
Tuotteen kuvaus
KOOKOSGLUKOSIDI - kasviperäinen ioniton pinta-aktiivinen aine, 100 % biohajoava, saatu maissitärkkelyksestä ja kookosöljystä. Käytetään emulgointiaineena, vaahdotusaineena ja luonnollisena pesuaineena. Se on erittäin hellävarainen iholle, ei aiheuta ärsytystä edes herkkää ihoa.
Tuotetta käytetään vaahtoavana ja puhdistavana ainesosana ihon ja hiusten puhdistusaineissa (pesugeelit, shampoot) sekä ekologisissa pyykinpesu- ja puhdistusaineissa. Suositeltu pitoisuus koostumuksissa on 10–60 %.
Emulgointiaineena se mahdollistaa veteen liukenemattomien tai niukkaliukoisten aineiden, kuten hajusteiden, kasviuutteiden, kasviöljyjen ja voiden, lisäämisen vesiliuokseen.
INCI – COCO GLUCOSIDE
CAS-nro 68515-73-1/110615-47-9 - nro EINECS/ELINCS 500/5-20-7-910/5-208
Paino, kilo
0.6
Tuotenro
49969fc4-7e96-5884-bc59-41891394c597
Kookosöljyn polyglukosidi - Coco Glucoside 500 ml
31,38 €
31,38 €
To, 5 marras - ma, 9 marras
Kotiinkuljetus
Turvallinen maksaminen
14 päivää avoin osto
Myyjä ja toimittaja