Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g
Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g
Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g
Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g

Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g

87,62 €

87,62 €

Varastossa

Ke, 21 touko - to, 22 touko


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

GREATstore


Tuotteen kuvaus

Proteiinipitoinen jauhe, joka lisää ruoan proteiini- ja kuitupitoisuutta - lisää ateriaan tai juomaan cocktailin muodossa ravitsevana ja terveellisenä välipalana. Maustamaton, makeuttamaton koostumus. Monipuolisesti käytettävä runsasproteiininen jauhe, joka lisää ruoan proteiini- ja kuitupitoisuutta; maustamaton ja makeuttamaton. Korkea proteiinipitoisuus - herasta, munista ja herneistä - 8,1 g 18 g:n annoksessa Korkea kuitupitoisuus - ruusunmarjoista, sokerijuurikkaasta ja omenoista - 1,5 g 18 g:n annoksessa 72 kaloria 18 g:n annoksessa Wellosophy Protein Shake on runsasproteiininen ja -kuituinen jauhemainen koostumus - loistava tapa lisätä proteiini- ja kuitupitoisuutta ruokavaliossasi. Luonnolliset proteiinit tarjoavat kaikki välttämättömät aminohapot, joita elimistö ei pysty tuottamaan. Wellosophy-proteiinipirtelö ei sisällä lisättyä sokeria tai makeutusaineita, sillä on neutraali maku, joten voit lisätä sitä sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin lisätäksesi niiden proteiinipitoisuutta. Käytä sitä esimerkiksi pohjana cocktailin tai smoothien valmistukseen ja nauti ravitsevasta ja terveellisestä välipalasta. Miten saat eniten hyötyä proteiinin nauttimisesta? Niitä tulisi nauttia pieninä määrinä, säännöllisesti päivän mittaan, joka päivä - Wellosophy Protein Shaken avulla se on helppoa! Tuotteen ominaisuudet: - Korkea proteiinipitoisuus – 8,1 g 18 g:n annoksessa - Korkea kuitupitoisuus – 1,5 g 18 g:n annoksessa - 72 kaloria 18 g:n annoksessa - Proteiinia luonnollisista lähteistä – herasta, munista ja herneistä - Sisältää kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa - Ravintokuitua luonnollisista lähteistä – villiruusu, sokerijuurikas ja omena - Maustamaton ja makeuttamaton - Ei säilöntäaineita - Ei keinotekoisia maku- ja väriaineita - GMO-vapaa - Gluteeniton - Valmistettu Ruotsissa - Perustuu professori Stig Steenin kehittämään alkuperäiseen kaavaan Igelösa Institute of Science 18 g:n annoksen ravintosisältö (veteen sekoittamisen jälkeen): Energia 72 kcal Proteiini 8,1 g Rasva 1,7 g josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,6 g Hiilihydraatit 5,1 g josta sokereita 2,6 g Kuitu 1,5 g Suola 0,21 g Huom: Wellosophy Protein Blend -proteiinipirtelö ei ole tarkoitettu aterioiden korvaamiseen – sen tarkoituksena on täydentää tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota lisäämällä aterioiden proteiini- ja kuitupitoisuutta ja tarjoamalla pohja terveellisten välipalojen valmistamiseen. Proteiinit Proteiineja on jokaisessa kehomme solussa. Ne koostuvat aminohapoista, joiden yhdistelmät vaihtelevat ravintolähteestä riippuen. Aminohappoja on 20, joista yhdeksän on välttämättömiä, eli ne on saatava ruoasta. Proteiini on siis välttämätön ravintoaine terveellisessä ja tasapainoisessa ruokavaliossa. Proteiinia ruokavaliossa tarvitaan kaikissa elämänvaiheissa, ja sen määrä riippuu sukupuolesta, iästä, aktiivisuustasosta ja terveydentilasta. Proteiini auttaa kehoamme kasvamaan ja toimimaan – monella tapaa! Vastaa muun muassa lihasten, ihon, veren, sisäelinten, hiusten, kynsien ja muiden mielenkiintoisten tietojen rakentamisesta – proteiini auttaa jopa tukahduttamaan nälän tunnetta! Lisäksi tasaisesti päivän mittaan jakautunut proteiinin saanti stimuloi lihasproteiinien tuotantoa (Mamerow et al., 2014; Morris et al., 2022; Westerterp-Plantenga, 2012). Ravintokuitu Kuidun nauttimisella on monia terveyshyötyjä, kuten ruoansulatuksen edistäminen ja ummetuksen ehkäiseminen. Ravinnon kuidun lähteitä ovat täysjyvävilja, hedelmät, vihannekset, palkokasvit, pähkinät ja siemenet. Ravintokuitu, kuten proteiini, lisää kylläisyyden tunnetta (Barber et al., 2020; Salleh et al., 2019). Lähteet: Barber TM, Kabisch S, Pfeiffer AFH, Weickert MO. Ravintokuidun terveyshyödyt. Ravintoaineet. 2020;12(10):3209. doi: org/10.3390/nu12103209. Mamerow MM, Mettler JA, English KL ym. Ravinnon proteiinin jakautuminen vaikuttaa positiivisesti 24 tunnin lihasproteiinisynteesiin terveillä aikuisilla. J Nutr. 2014;144(6):876–880. doi: 10.3945/jn.113.185280. Morris R, Black KA, Stollar EJ. Proteiinin toiminnan paljastaminen: luokittelusta komplekseihin. Esseitä Biokemia. 10. elokuuta 2022; 66(3):255–85. doi: 10.1042/ECC20200108. Salleh SN, Fairus AAH, Zahary MN, et al. Liukoisen ravintokuidun lisäravinteen vaikutusten selvittäminen energian saantiin ja koettuun kylläisyyteen terveillä aikuisilla: näyttöä satunnaistettujen kontrolloitujen tutkimusten systemaattisesta katsauksesta ja meta-analyysistä. Ruoat. 2019;8(1):15. doi: org/10.3390/foods8010015. Westerterp-Plantenga MS, Lemmens SG, Westerterp KR. Ravintoproteiini - sen rooli kylläisyyden tunteessa, energiantuotannossa, painonpudotuksessa ja terveydessä. Br J Nutr. Elokuu 2012;108 Lisäys 2:S105-12. doi: 10.1017/S0007114512002589. KÄYTTÖOHJE Lisää aterioidesi proteiini- ja kuitupitoisuutta: - Käytä lisänä keittoihin, pataan, kastikkeisiin ja salaatinkastikkeisiin - Lisää lusikallinen leipätaikinaan - Lisää makeisiin leivonnaisiin, kuten muffineihin - Valmista proteiinipitoisia banaanipannukakkuja - Tee oma proteiinipitoinen jäätelö - Sekoita jogurtin, mustikoiden ja banaanin kanssa herkullisen smoothien saamiseksi. - Vain mielikuvituksesi on rajana! Kehitä uusi, terveellinen tapa! - Pidä smoothie-pakkauksen proteiinipirtelöä lähellä ruoanlaittopaikkaa ja lisää sitä kaikkeen ruoassasi ruokalista! - Pidä laukussasi annos proteiinipirtelöä, jotta voit lisätä sitä ateriaasi liikkeellä ollessasi. Huom: Proteiinipirtelö ei ole tarkoitettu korvaamaan aterioita - sen on tarkoitus täydentää tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota lisäämällä aterioiden proteiini- ja kuitupitoisuutta ja tarjoamalla terveellinen välipala. Ravintosisältöprofiili perustuu 18 g jauheen sekoittamiseen 150 ml:aan vettä. Veden korvaaminen maidolla tai kasvipohjaisilla maitojuomilla ja muilla elintarvikkeilla voi muuttaa ravintoprofiilia, mukaan lukien kalorien määrää annosta kohden. AINESOSAT Korkea proteiinipitoisuus - Proteiini edistää lihasmassan kasvua - Proteiini edistää lihasmassan ylläpitoa Korkea kuitupitoisuus Proteiinia kolmesta luonnollisesta lähteestä: - Hera - Munat - Herneet Herasta ja munista peräisin olevat proteiinit Hera ja munat ovat korkealaatuisen proteiinin lähteitä, jotka sisältävät kaikkia yhdeksää aminohappoa, joita elimistö ei pysty tuottamaan, ja ne ovat myös helposti sulavia ja imeytyviä (Miller, 2006; Puglisi & Fernandez, 2022). Hera on myös erinomainen aminohappo leusiinin lähde, jolla on keskeinen rooli lihasten rakentamisessa (Miller, 2006). Herneproteiini Herneproteiini on luonnollinen kasviproteiini, joka sulaa ja imeytyy helpommin kuin monet muut kasviproteiinit (Rutherford et al., 2014). Herneen viljely on kestävää kasvihuonekaasupäästöjen, maankäytön ja vedenkulutuksen kannalta (Poore et al., 2018). Kuitua kolmesta luonnollisesta lähteestä: - Ruusunmarja - Sokerijuurikas - Omena Ruusunmarja: Ruusunmarja on skandinaavinen hedelmä, jota kulutetaan laajalti osana terveellistä skandinaavista ruokavaliota (WHO, 2018). Sokerijuurikas ja omena: Sokerijuurikkaasta ja omenasta saatava kuitu sisältää liukenematonta kuitua, joka edistää ruoansulatusta ja varmistaa suoliston terveyden (Koutsos, 2015; de Oliveria et al., 2021). Lähteet: de Oliveira SPA, do Nascimento HMA, Sampaio KB, de Souza EL. Katsaus punajuuren (Beta vulgaris L. subsp. vulgaris) bioaktiivisiin yhdisteisiin, erityisesti niiden hyödyllisiin vaikutuksiin suoliston mikrobistoon ja ruoansulatuskanavan terveyteen. Kriittinen arviointi Ruokatiede Ravinto. 2021;61(12):2022–33. doi: 10.1080/10408398.2020.1768510. Koutsos A, Tuohy KM, Lovegrove JA. Omenat ja sydän- ja verisuoniterveys - onko suoliston mikrobiota keskeinen huomioitava asia? Ravintoaineet. 26. toukokuuta 2015;7(6):3959–98. doi: 10.3390/nu7063959. Miller GD, Jarvis JK, McBean LD. Maitotuotteiden ja ravitsemuksen käsikirja. CRC-puristin; 2006 joulukuun 15. Poore J, Nemecek T. Ruoan ympäristövaikutusten vähentäminen tuottajien ja kuluttajien avulla. Tiede. 1. kesäkuuta 2018;360(6392):987-992. doi: 10.1126/science.aaq0216. Oikaisu julkaisussa: Tiede. 2019 22. helmikuuta 363(6429). Puglisi MJ, Fernandez ML. Munaproteiinin terveyshyödyt. Ravintoaineet. 15. heinäkuuta 2022; 14(14):2904. doi: 10.3390/nu14142904. Maailman terveysjärjestö, 2018. Mitä kansallisia ja alueellisia interventioita ja politiikkoja, jotka perustuvat Välimeren ja Pohjoismaiden ruokavalioihin, suositellaan tai toteutetaan WHO:n Euroopan alueella, ja onko näyttöä niiden tehokkuudesta tarttumattomien tautien vähentämisessä? Ainesosat: Herneproteiini (Pisum sativum L.) (31,4%), omenajauhe (omena (65%), maissitärkkelys)(Malus pumila L.) (20,7%), kananmunajauhe (14,5%), makea herajauhe (maidosta) (9,3%), ruusunmarjajauhe(Rosa canina L.) (9,3%), proteiinitiivisteheraproteiini (maidosta) (8,3%), kananmunanvalkuaisjauhe (4,1%), sokerijuurikas kuitua (2,2 %), antioksidantti (L-askorbiinihappo). Saattaa sisältää soijaa. Allergeenitiedot: katso ainesosat lihavoituna.

Artikkelin numero

da4729a1-d85b-5e2e-b4d8-443d806cf799

Oriflame Wellosophy Proteiinipirtelö 378g

87,62 €

87,62 €

Varastossa

Ke, 21 touko - to, 22 touko


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

GREATstore