Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot
Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot

1 / 8

Kotikuntokeskus Multigym 5000 - 100 kg painot

679 €

-15%

Rek pris. 799 €
Multigym 5000 on suuri ja tukeva kotikuntokeskus, jolla useampi ihminen voi harjoitella samanaikaisesti. Multigym 5000-malli tarjoaa monta eri lihasharjoitusta, ja sisältää myös vatsalihaspenkin sekä dip-aseman. Mallin runkotolpat ovat 2,0 mm:n paksu
Lue lisää

Multigym 5000 on suuri ja tukeva kotikuntokeskus, jolla useampi ihminen voi harjoitella samanaikaisesti. Multigym 5000-malli tarjoaa monta eri lihasharjoitusta, ja sisältää myös vatsalihaspenkin sekä dip-aseman. Mallin runkotolpat ovat 2,0 mm:n paksuista materiaalia ja väkipyörät on varustettu kuulalaakereilla, joten se on entistä kestävämpi ja tukevampi.

Hyvin tukeva kotikuntokeskus ekstravahvoilla runkoputkilla, kuulalaakeroiduilla väkipyörillä sekä 100 kg painoilla. Käytännölliset sivuasemat mukana, joissa käytetään omaa kehon painoa treenauksessa.
MULTIGYM 5000:
 • 2,0 mm runkopaksuus, erikoistukeva
 • Kuulalaakeroidut väkipyörät
 • Etuasema hauiskäännöille
 • Etuasema jaloille
 • 100 kg painopakat
 • Suojaverkko painokasettien ympärillä
 • Ilmainen kotiinkuljetus
MONI SAMANKALTAINEN KOTIKUNTOKESKUS:
 • 1,0 - 1,2 mm runkopaksuus
 • Muoviset liukulaakerit väkipyörissä
 • Ei hauisasemaa
 • Ei jalka-asemaa
 • 45 kg painopakat
 • Ei suojaverkkoa
 • Ei ilmaista toimitusta

Multigym on koko perheen kuntoilulaite. Voit suorittaa kymmeniä lihaskuntoliikkeitä ja käydä läpi kaikki kehon lihasryhmät: penkkipunnerrus, reisiojentaja / curl, pec-dec, hauiskääntö, ojentajakääntö, avaukset jne. Painot voit säätää oman treenin mukaan. Toisin, kuin kuntosalien vapaapainoharjoittelussa, Multigymin treeniasemat on suunniteltu siten, että harjoitusasento on ergonominen, eikä keho altistu väärille liikkeille. Tämä vähentää tarpeetonta loukkaantumisriskiä. Ohjekirja sisältää luettelon tavallisimmista harjoituksista ja liikkeistä, joilla pääset nopeasti harjoitteluun kiinni. Edellä mainittujen perinteisten piirteiden lisäksi mallissa on sivuasemia, joissa voit tehdä harjoituksia kehon omalla painolla. Punnerrusasemalla voi kehittää ylävartaloa sekä lisäksi voit kuntoilla vatsalihaspenkillä. Sivuasemat eivät ole riippuvaisia painopakoista, joten useat käyttäjät voivat harjoitella samanaikaisesti. Kuntokeskuksen runkorakenne on varustettu erittäin paksulla materiaalilla (2,0 mm). Paksun runkorakenteen ansiosta Multigym on huomattavasti tukevampi, kuin ohuemmalla rungolla varustetut kotikuntokeskukset. Myös osien hajoamisriski tuntuu olevan olematon ja saat miellyttävän tuntuman varsinkin käyttäessä painavia painoja. Osien taso on tässä hintaluokassa erittäin hyvä, ja niitä voidaankin verrata markkinoiden huomattavasti kalliimpiin tuotteisiin. Rungossa on myös kunnon lakkaus tyylikkään mustassa värissä antaen hienon viimeistelyn. Painopakoissa on muovikotelot, jotka vähentävät melua käytön aikana. Lisäksi tämän mallin painokasetit on suojattu suojaverkolla puristusvaaran vähentämiseksi. Ominaisuudet: - 100 kg painot - Useita erilaisia harjoitteita - Rintapressi - Istuinpenkki - Jalkacurl - Käsicurl - Reisiojennus - Taljat - Ojentaja-asema - Säädettävä vatsispenkki - Säädettävä istuinkorkeus - Mukana on erilaisia taljakahvoja - 2kpl 1,5kg käsipainot mukana - 2,0 mm rahtipaksuus - Mitat (PxLxK): 159 X 217 X 211 cm Ruotsinkielinen ohjekirja mukana.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .