Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700

(0)
Kirjoita arvostelu
Ilmainen toimitus
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
RIDDER toiletsæde soft close Premium hvid A0070700
99999 €
Ilmainen toimitus
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Dette Premium-toiletsæde med låg fra RIDDER vil gøre det meget lettere for folk med nedsat mobilitet at sidde ned og rejse sig op. Toiletsædet er lavet af plastik i høj kvalitet, som er nemt at rengøre, uden skarpe kanter, og det passer til de fleste almindelige toiletter. Det er forsynet med to stabiliseringsdele, som giver dig mulighed for at tilpasse sædet helt efter dit toilets facon, og et praktisk greb med behageligt, gråt, blødt gummi. Der er kun behov for en blid berøring for at lukke sædet langsomt og støjfrit, da det har en automatisk soft-close sænkningsmekanisme. Dette toiletsæde har forstærkede, højteknologiske plasthængsler og monteringstilbehør i rustfrit stål, som kan blive forsvarligt fastgjort til dit toilet.
 • Farve: Hvid
 • Materiale: Termoplast og styrenblok-copolymer (SEBS)
 • Mål: 43 x 37 x 5 cm (L x B x H)
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • Øger toilettets højde med 55 mm
 • Automatisk sænkningsmekanisme med soft-close
 • Passer til ethvert almindeligt toilet
 • Stof: Polypropylen: 100%
 • SKU:421609
 • EAN:4006956088464

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.