Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Alita: Battle Angel (Blu-ray)
Alita: Battle Angel (Blu-ray)

1 / 2

Alita: Battle Angel (Blu-ray)

(6 arvostelut)
9,95 €
James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta. Kaukaisessa tulevaisuudessa kybe
  • Toiminta, Seikkailu, Sci-Fi
  • Blu-ray
  • 2019
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz) löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.
Formaatti DTS HD - Master Audio 7.1
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi Englanti kuulorajoitteisille
Laji Toiminta Seikkailu Sci-Fi
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Alita: Battle Angel
Johtaja Robert Rodriguez
Tuotantovuosi 2019
Näyttelijöitä Christoph Waltz Ed Skrein Eiza González Elle LaMont Jennifer Connelly Mahershala Ali Michelle Rodriguez Rosa Salazar
Elokuvaformaatti 16:9 Widescreen HD 1080p
Kesto 122
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 11
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit

• ALITA’S WORLD
• MOTORBALL
• FROM MANGA TO SCREEN
• EVOLUTION OF ALITA
• SCENE DECONSTRUCTION • AND MORE

EAN 7340112748067