Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Dunkirk (4K Ultra HD + Blu-ray)
Dunkirk (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

Dunkirk (4K Ultra HD + Blu-ray)

(2 arvostelut)
Sisältyy kampanjaan: 3 kpl 49.95 €
24,95
25 €
Ylistetty ohjaaja Christopher Nolan, jonka aikaisempiin elokuviin lukeutuvat Interstellar, Inception ja Christian Balen tähdittämä Batman-trilogia, on ajankohtainen elokuvateattereihin saapuvalla elokuvalla Dunkirk. Elokuva kertoo ranskalaisessa Dunk
  • Toiminta, Draama
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2017
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
Ylistetty ohjaaja Christopher Nolan, jonka aikaisempiin elokuviin lukeutuvat Interstellar, Inception ja Christian Balen tähdittämä Batman-trilogia, on ajankohtainen elokuvateattereihin saapuvalla elokuvalla Dunkirk. Elokuva kertoo ranskalaisessa Dunkerquen kaupungissa sijaitsevan rannan historiallisesta evakuoinnista toisen maailmansodan aikana, kun sadattuhannet brittiläiset ja liittoutuneiden sotilaat olivat Hitlerin joukkojen saartamat. Rooleissa nähdään Tom Hardy, Cillian Murphy ja Kenneth Branagh, ja musiikista vastaa tavalliseen tapaan Nolanin lempisäveltäjä Hans Zimmer.
Formaatti DTS HD - Master Audio
Ääni Puola Italia Unkari Ranska Turkki Venäjä Englanti
Tekstitys Arabia Tanska Hollanti Suomi Ranska Kreikka Heprea Norja Puola Ruotsi venäjä
Laji Toiminta Draama
Formaatit 4K Ultra HD Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Dunkirk (4K Ultra HD + Blu-ray)
Johtaja Christopher Nolan
Tuotantovuosi 2017
Näyttelijöitä Adam Long Aneurin Barnard Barry Keoghan Bobby Lockwood Bradley Hall Cillian Murphy Fionn Whitehead Harry Styles Jack Lowden James D'Arcy Kenneth Branagh Mark Rylance Miranda Nolan Tom Glynn-Carney Tom Hardy
Elokuvaformaatti UHD 2160p HDR
Kesto 106
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit
Join director Christopher Nolan and his production team on their epic journey to recreate the miracle of Dunkirk. Equipped with large-format cameras, innovative effects, historic naval and air fleets and scores of actors, the filmmakers surmounted staggering challenges in order to create an accurate, authentic and heart-pounding cinematic experience.
EAN 7340112740184
A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Dunkirk on jokaiselle sotahistoriasta kiinnostuneelle erinomainen ja monipuolinen elokuva. Varsinainen toimintamättö ei kuitenkaan ole kyseessä, eli Die Hard 4.0 fanit älkää vaivautuko :) 4K leffaa parhaimmillaan laadun puolesta. Kuvaruutusuhde on koko ruudun kokoinen, ainoastaan joissain kohtauksissa on mustat reunat ylhäällä ja alhaalla. Äänet ovat erittäin realistiset, ilmeinen tinnitus vaara jälkikäteen, jos kotiteatterissa on äänentoistolaitteet kohdillaan ja volyymi käännetty kaakkoon.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Dunkirk voitti todella oikeat Oscarit ; Best Sound Editing, Best Sound Mixing ja Best Film Editing. Upealta näyttävä 360 asteinen kuvattu ja erittäin hyvältä kuulostava leffa.