Rikas, Rakas, Köyhä, Varas - Kausi 1 (3 disc)

DVD - Pohjoismainen julkaisu

Rikas, Rakas, Köyhä, Varas - Kausi 1 (3 disc)
Lähetä ystävälle
€ 7.95 Väliaikaisesti loppu

-20%

Ovh. € 9.95

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Sisältyy kampanjaan: 3 Elokuvaa 19,95 €
PERUSTUU ENSIMMÄISEEN KIRJAAN, JAKSOT 1-12

Irwin Shaw’n vuoden 1970 bestseller-romaaniin pohjautuva Rich Man, Poor Man osoittautui todella menestyksekkääksi minisarjaksi voittaen jopa neljä Emmy-palkintoa vuonna 1976.

Romaaniin pohjautuva sarja kertoo Jordachen ensimmäisen sukupolven siirtolaisperheestä ja keskittyy vahvatahtoisten veljesten Rudyn (Peter Strauss) ja Tomin (Nick Nolte) väliseen suhteeseen.

Sarjassa seurataan heidän eri suuntiin kulkevia kohtaloitaan: toisesta tuli varakas ja vaikutusvaltainen, toisen ajautuessa tuhon partaalle. Molempien elämään vaikuttivat kuitenkin kunnianhimo, ahneus, sekä rakkaus, heidän kohdatessaan matkansa varrella useita unohtumattomia henkilöitä.

Rich Man, Poor Man -sarjan taustana ovat historialliset tapahtumat kuten mccarthyismi, Korean sota, opiskelijamellakat ja mustien vallankumous sekä uskaliaat aiheet mukaan lukien aviorikos ja alkoholismi. Sarjasta tuli huikea läpimurto omassa lajissaan ja samalla olennainen osa television historiaa.

LEVY 1:
PERUSTUU ENSIMMÄISEEN KIRJAAN, JAKSOT 1–4
Voimakastahtoiset veljekset kilpailevat vanhempiensa huomiosta toisen maailmansodan loppuaikoina ja aloittavat 20 vuotta kestävän harhailun, jonka aikana toisesta veljestä tulee varakas ja vaikutusvaltainen toisen joutuessa tuhon partaalle. Siirtolaisperheen pojat Rudy (Peter Strauss) ja Tom (Nick Nolte) Jordache yrittävät kumpikin voittaa katkerien ja harhakuvitelmia elätelleiden vanhempiensa (Edward Asner ja Dorothy McGuire) huomion.

Rudy on ahkera ja kunnianhimoinen, kun Tom taas on kovapintainen ja itsenäinen ja kehittelee ikäviä koiruuksia saadakseen huomiota. Rudyn nuoruuden rakkaus Julie Prescott (Susan Blakely) yrittää houkutella häntä lähtemään pikkukaupungista. Rudyn jättäessä Julien, kylän varakas playboy Teddy Boylan (Robert Reed) saa tytön pauloihinsa. Tom saa vaivihkaa selvää suhteesta ja sytyttää tulipalon yrittäen houkutella Rudyn näyttämölle. Tomin suunnitelma kuitenkin kariutuu ja isä karkottaa hänet sekä kylästä että perheestä.


LEVY 2:
PERUSTUU ENSIMMÄISEEN KIRJAAN, JAKSOT 5–8
Pojan syntymä, avioliitto Teresan kanssa ja lupaava ammattinyrkkeilyura ovat tehneet Tomin elämästä ensi kertaa onnellista ja vakaata. Edetäkseen nyrkkeilyurallaan hänen on pakko noudattaa manageriyhtiön sopimusta, joka johtaa hänen elämänsä kuitenkin pian syöksykierteeseen. Sillä aikaa Rudy on valmistunut collegesta ja saanut huipputyön Duncan Calderwoodin liikkeessä.

Työmatkallaan New Yorkiin Rudy tapaa Julien, ja saa kuulla tämän avioliiton Willie Abbottin kanssa rakoilevan miehen työn takia. Rudyn ja Tomin tiet kohtaavat jälleen Tomin ottelussa. Veljesten kohtaamisesta tulee vaikea; Tom tulkitsee Rudyn tarjoaman avun ei-toivotuksi hyväntekeväisyydeksi. Teresa närkästyy miehensä omapäisyydestä ja hylkää Tomin ottaen pojan mukaansa.


LEVY 3:
PERUSTUU ENSIMMÄISEEN KIRJAAN, JAKSOT 9–12
Rudy Jordache ja Julie Prescott ovat vihdoin avioituneet Rudyn äidin kielloista huolimatta. Heidän avioliittonsa on ajautunut vaikeuksiin Rudyn poliittisen uran ja yhteisen lapsen menettämisen ajaessa Julien alkoholismiin. Tomista on samaan aikaan tullut Euroopassa seilaava merimies, joka on ystävystynyt tummaihoisen Roy Dwyerin (Herbert Jefferson Jr) kanssa.

Läheiset ystävykset uneksivat yhteisestä veneestä, mutta Tomin toivomaa vakautta uhkaa sadistinen laivakaveri Falconetti (William Smith). Tomin ja Royn ystävyyden syvetessä entisestään, Falconettin viha heitä kohtaan kasvaa. Lopulta Tom ja Falconetti päätyvät järisyttävään ja väkivaltaiseen välienselvittelyyn, jonka vuoksi Tom joutuu jäämään laivasta New Yorkissa ja hänen on jälleen lähdettävä etsimään vakautta elämäänsä muualta.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: Dolby Surround, Mono Kuva: 4:3 (1.33:1)
Kieli: Englanti, Saksa Pituus (min): 559
Tekstitys: Tanska, Hollanti, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Kategoria: Klassikko, Draama, Tv-sarja, Universal Julkaisu: 19-09-2007
Alkuperäinen nimi: Rich Man, Poor Man - Season 1 (Mini-serie) (3 Disc) Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Bill Bixby Ikäraja: Yli 15
Tuotantovuosi: 1976
Näyttelijät: Dennis Dugan, Dick Butkus, Dorothy Mcguire, Edward Asner, Frank Aletter, Gloria Grahame, John Furlong, Josette Banzet, Martin Ashe, Mike Baird, Mike Evans, Nick Nolte, Peter Strauss, Robert Reed, Susan Blakely Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 2 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Kuvanlaatu ok. Toivottavasti se toinen tuotantokausi tulee joskus myyntiin.

edellä mainittu tuote on hyvälaatuinen dvd julkaisu.
ottaen huomioon se on kuitenkin useanpi kymmenen vuotta vanha,
olen nähnyt paljon huononpia tv sarjoja dvd,llä
hintakaan ei ole kova
täytyy odotella seuraavaa kautta edellämainittuun jatkoa.

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 2 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 0 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »