Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Wernerilandia

1 / 1

Wernerilandia

33,20 €
Wernerilandian ensimmäinen osa ilmestyi keväällä 2015. Wernerin ja hänen pehmoelefanttinsa, Puppernikkelin, tarina jatkuu fantasiaromaanin toisessa osassa. Vuorenpeikko Röhveli on varastanut Sateenkaarikiven, mikä aiheuttaa saaressa outoja muutoksia
  • Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Heli Haavisto
Lue lisää
Wernerilandian ensimmäinen osa ilmestyi keväällä 2015. Wernerin ja hänen pehmoelefanttinsa, Puppernikkelin, tarina jatkuu fantasiaromaanin toisessa osassa.

Vuorenpeikko Röhveli on varastanut Sateenkaarikiven, mikä aiheuttaa saaressa outoja muutoksia. Menneisyys tunkeutuu nykyisyyteen, eikä mikään ole enää turvallista ja varmaa. Werneri lähtee matkaan pelastaakseen Wernerilandian, mutta onnistuuko hän siinä? Vai onko matkan tarkoitus jotain aivan muuta?

Wernerilandia-kirjojen kirjoittaja Heli Haavisto kokee aina olleensa henkinen etsijä. Monien aatteiden joukosta omimmaksi on osoittautunut Ihmeiden oppikurssi, jonka ajatuksia löytyy myös Wernerilandiasta. Kirja painottaa sitä, että vaikka koemme elävämme maan päällä ihmisen kehossa, se ei ole totuus meistä, vaan kokemus, jonka luulemme olevan totta.

Todellisuudessa olemme henkiolentoja ja sellaisina täydellisiä mitä harvoin kuitenkaan muistamme. Siksi henkisen kehityksen sijaan olisi parempi puhua henkisestä heräämisestä, niiden esteiden poistamisesta, jotka estävät meitä tiedostamasta syvintä olemustamme.
Laji Kaunokirjallisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789525965391
Julkaisija Valmiixi
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525965391
Opetusmateriaali 0
Koko 236
Kirjailija Heli Haavisto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja