Palaa ylös
Fantástico! 1

1 / 1

Fantástico! 1

Kaija Kaasinen, Laia Saló i Nevado, Marja-Liisa Laine, Nina Leman

(9 arvostelut)
59,80 €
¡Fantastico! 1 opettaa espanjaa keskeisimmissä matkailutilanteissa. Tekstien dialogit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet suullisen kielitaidon harjoittamiseen, ja puhumista harjoitellaan runsaasti aivan alusta lähtien. Kieliopin keskeisin asia on s
  • Kielikurssit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Kaija Kaasinen, Laia Saló i Nevado, Marja-Liisa Laine, Nina Leman
Lue lisää
¡Fantastico! 1 opettaa espanjaa keskeisimmissä matkailutilanteissa. Tekstien dialogit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet suullisen kielitaidon harjoittamiseen, ja puhumista harjoitellaan runsaasti aivan alusta lähtien. Kieliopin keskeisin asia on sarjan ensimmäisessä osassa verbien preesenstaivutus. Harjoituksia on runsaasti, joten opettaja voi valita niistä sopivat ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Riittävä harjoitusmateriaali takaa, ettei ripeinkään opiskelija jää toimettomaksi. Kertaavat tehtävät sekä yksinkertaiset perustehtävät varmistavat, että heikompikin opiskelija saa aina myös onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa opiskelijoita rohkaistaan käyttämään puutteellistakin kielitaitoaan erilaisissa tilanteissa. Kuullunymmärtämisen harjoittelumahdollisuus ja laadukkaat äänitteet tekevät kuullunymmärtämisen harjoittelusta mukavaa ja tehokasta. Simuloidut keskustelut löytyvät myös Opiskelijan CD:ltä, joten todellisia keskustelutilanteita voi harjoitella myös itsenäisesti.
Laji Kielikurssit
Formaatit Kirja
EAN 9789526300559
Julkaisija Sanoma Pro
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526300559
Opetusmateriaali 0
Sarja Fantastico
Koko 190
Kirjailija Kaija Kaasinen Laia Saló i Nevado Marja-Liisa Laine Nina Leman
A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Tosi mielenkiintoinen ja tilanteita kuvaava opetus

A

Anonyymi

7 vuosia sitten

Fantastico on hyvä kirja, mutta peruin tilaukseni ja ostin sen muualta, koska tilaamaani kirjaa ei viikkoon kuulunut, enkä saanut ilmoitusta viivästyksestä, ennen kuin lähetin viestiä asiakaspalveluun ja kyselin kirjan perään, kun 3-5 arkipäivän toimitusaika oli jo ylittynyt. Sain vastaukseksi, että kirja on tilapäisesti loppunut ja toimituspäivä tuntematon.

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Fantastico 1. Toimitus kesti n. viikon, tuote ok.

A

Anonyymi

8 vuosia sitten

Ihan jees, vähän pidempi toimitusaika kun luvattiin.

A

Anonyymi

9 vuosia sitten

Viikko sen jälkeen kun oli tilattu, tuli ilmoitus että on postitettu (luvattu toimitusaika 3-5 päivää). Kirja oli se mikä pitikin.