Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Suomen sieniopas

1 / 1

Suomen sieniopas

Pertti Salo, Tuomo Niemelä, Ulla Salo

24,20
Sienimaailma kaikessa kirjossaan: ruokasienten lisäksi esitellään laajasti muitakin sienityyppejä. Havainnolliset värikuvat, tuorein sienitieto ja lähes 900 lajia! Ota sienestämisen avuksi uusi, kattava ja kotimainen sieniopas! Suomen sieniopas
  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Muu
  • Suomi
  • Pertti Salo, Tuomo Niemelä, Ulla Salo
Lue lisää
Sienimaailma kaikessa kirjossaan: ruokasienten lisäksi esitellään laajasti muitakin sienityyppejä. Havainnolliset värikuvat, tuorein sienitieto ja lähes 900 lajia!

Ota sienestämisen avuksi uusi, kattava ja kotimainen sieniopas!
Suomen sieniopas käsittelee aihettaan poikkeuksellisen monipuolisesti. Sen avulla löydät kaipaamasi sienet niin ruokapöytään kuin lukuisiin muihin käyttötarkoituksiin. Herkkutattien, keltavahveroiden, kultarouskujen ja muiden ruokasienten lisäksi kirjassa esitellään laajasti muitakin sieniryhmiä nahakoista kääpiin ja maljakkaisiin, pienistä ja puisevista kotelosienistä ruoste-, noki- ja härmäsieniin.

Tieto-osassa kerrotaan sienten elintavoista ja -ympäristöistä, uhanalaisuudesta ja myrkyllisyydestä, sienten keräämisestä ja säilömisestä sekä käytöstä ennen ja nyt.

Lajiosassa esitellään valokuvin noin 900 sienilajia vinokkaista vahveroihin ja vahakkaista valmuskoihin. Lajikohtaisista teksteistä selviävät tuntomerkit, esiintymistiedot, käytettävyys sekä arvo ruokasienenä. Mukana on useita vasta äskettäin löydettyjä uusia lajeja sekä yleisimmät matkijasienet, joiden kanssa sienestäjän on syytä olla varuillaan. Kaikkiaan Suomen sienioppaan myötä tutuksi tulee tuhatkunta kotimaista sienilajia erityispiirteineen.

Kirjan tekijät ovat sienimaailman suomalaisia asiantuntijoita ja eturivin sienitutkijoita.
Laji Luonnontiede
Formaatit Kirja
EAN 9789510303597
Julkaisija WSOY
Sidottu Muu
Kieli Suomi
ISBN 9789510303597
Opetusmateriaali 0
Koko 512
Kirjailija Pertti Salo Tuomo Niemelä Ulla Salo
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja